Slaviti uz pesmu koja veliča genocid poraz srpskog društva

Povodom sramnog postupka policajaca u Priboju koji su pevali "Oj Sjenice nova Srebrenice, Oj Pazaru novi Vukovaru", reagovao i predsednik Vučić

Ostavite komentar


  1. Sve je počelo 1988 godine. Ako nju zaobilazite, a bavite se problemima kasnijih godina onda je pitanje da li ste protiv (srpskog) nacionalizma ili samo tražite svoje mesto u njemu. Srećno u odluci.

  2. Spomenik eksteremnog naciste Aćifa Hadžiahmetovića, poznatog i kao Aćif Bljuta, među bošnjačkim pristalicama i kao Aćif efendija, još uvek postoji u Novom Pazaru.

  3. Najveci problem su oni koji kazu: „ali i Hrvati/Albanci/Bosnjaci slave uz Tompsona i slicne pevace…“ Sta mene briga sta se desava u Hrvatskoj ili Bosni, ne zivim tamo, ako oni hoce takvo drustvo, neka im, mi treba da ocistimo Srbiju.

  4. Koga je briga sta pevaju pijani policajci u Zenici i dali je to nekome tema dana.

  5. Srpsko društvo je poraženo prihvatanjem Memoranduma, izborom Miloševića, pa na dalje, svim onim stvarima koje su posledica toga, uključujući i ovo danas.Imam dovoljno godina i iskustva da mi je jasno da ovo nikuda ne vodi i da će kraj biti, potpuna marginalizacija Srbije i nestanak, jer mi nismo sposobni da se okrenemo Zapadu, Rusija je za nas još uvek primer.Loš, kome se pridružila i Kina.
    Kao i uvek do sada, neću se naljutiti ako ne objavite komentar.
    Sve najbolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.