Mafijaška Crna Gora je vaš izbor, a Milo Đukanović je vaš reprezentativni i istinski predstavnik i istinski vaš vođa, on je iz glave svih vas, svi ste vi isti kao on, a da ovo nije istina, sve bi odavno drugačije bilo u Gori vam Crnoj – poručio je preko svog bloga „stanovnicama i stanovnicima Crne Gore“ Slavko Perović, bivši lider i utemeljivač Liberalnog saveza Crne Gore.


Perović, koji živi u Pragu, naveo je da se poslednji put obraća „i zbog toga vas ne oslovljavam sa: građanke i građani, jer taj pojam podrazumeva ljude slobodne“. „Vi ste dobrovoljno i sa vašom namerom podloženom računima i računanjem, odabrali da budete robovi… Vodi vas, punih dvadeset godina, crnogorska mafija na čelu sa Milom Đukanovićem, i vi taj put smatrate vašim najlukavijim i najpodlijim dometom, što na vašem jeziku znači: prevarom, odnosno vašim uspehom! Ali, kao i vaši očevi i đedovi, vi svesno i namerno varate sami sebe, glumite i lažete da ste prevareni!“, napisao je Perović.

U poruci „stanovnicama i stanovnicima Crne Gore“ Perović još piše: „Vi istinu, i borbu za nju, smatrate vašim najopasnijim neprijateljem! Laž je vaša luka, vaše utočište, vaša nada! Uz nju dodajte i vaše poltronstvo nesojsko, ne samo ovoj, nego svakoj vlasti, i eto vašeg realističnog portreta, uz pljačku koja je vaš jedini cilj! Nikad, od 1918. godine niste imali nekoga ko se sa neizmernom ljubavi prema vama i prema Gori Crnoj, a sa više znanja, plemenitosti, hrabrosti i ljudskosti, otvoreno, bez straha, i bez uzmaka, borio za vašu slobodu i sreću, i sreću i slobodu vaših potomaka, od mene lično, Slavka Perovića, i dičnog, viteškog i nenadmašnog Liberalnog saveza Crne Gore!“

Perović se „od srca“ zahvalio „svima koji su sledili naš put, još više onima koji su se na tom putu borili“ i prokleo „sve izdajnike sramotne naše“. „Prokleto vam bilo, a jeste, i biće!“, napisao je bivši lider LSCG.

Nikad na vlast

„Ja, Slavko Perović, kad bi se sve to i desilo, nikad i ni pod kojim uslovima neću preuzeti vlast u Crnoj Gori! To, da mene vidite kao žrtvenog čistača čitavih planina vašeg amoralnog i krvavog smeća, nikad dočekati nećete, nikada! Takođe, ovim putem vama i potomcima vašim zabranjujem da koristite, u nekim novim okolnostima, moje ime i prezime kojim bi ste nazivali ulice, trgove, institucije, ili mi podizali spomenike!“, poručio je Slavko Perović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari