Slikao Vulina bez maske, policija mu opkolila zgradu

Ministar policije snimljen kako izlazi iz kozmetičkog salona na Vračaru ne poštujući mere Vlade protiv korone

Ostavite komentar


  1. Kada ga jednog dana budu čuvali kao zaštićenog svedoka onda ne bi trebalo da se lika. Dok je ministar tj. javna ličnost treba da mu se slika svaki korak.

    1. Bravo decko! Ovaj jad od policije ne moze nikog da zaplasi a narocito postene ljude. Kad mi njih pocnemo da pritiscemo a sve smo blize tome nece im biti nimalo svejedno i videcemo onda gde ce da budu sve te patrole angazovane da stite jednog najobicnijeg nepismenog mufljuza

  2. Zombirani i poslusni gradjani ,kada ce te nauciti i shvatiti gde vam je mesto i koja su vam prava i obaveze .
    Kada shvatite ,mozete u red za ministarsku fotelju.

    1. Da smo mi normalna zremlja jedina Vulinova veza sa policijom bio bi čuvar zatvora a policajci ne bi bili služinčad mafije.

    2. Ostavku bi trebao da podnese onaj ,koji ih je postavio na takva mesta .
      Koferce ,stan od tetke iz Kanade ,sudija Apelacionog suda ,trgovina oruzjem – Krusik?- ko stiti i postavlja takve likove na vodeca mesta,umasto „maljem u glavu“ ,kako je obecao.
      Osim ako ????? Sami odgovorite .

  3. Bolje je fotografisati desavanja oko kuca bivsih poslanika SRS , koji ce uskoro u Hag, zar ne…?!!

  4. Pa da li je moguce da nam sticeno lice Vulin u vreme svog radnog vremena i u sred proklamovane borbe protiv mafije, IDE KOD FRIZERA???
    Pa sta je on – Zorana, Darija, Cica…
    Hoce li neko objasniti ovim starletama da se u radno vreme – RADI!!!

  5. Umesto da se, kao izabrani političar, pravi selfije sa narodom on(i) presreću svaki SMS i šalju po proceduri….čega se plaši?!

  6. Obezbedjivao sam pokojnog maršala Tita, nikada nijedna osoba nije intervenisala a doživeo milion i više snomanja. A nakaradni ministar vojni tj policiski gle čuda izigrava uvredjenu primadonu. Molim neka objasni ovom narodu kako je kupio stan od ministarske /dugoprste/ plate .

  7. Lepa izjava drugova iz MUP-a za novine. Nema sta. Jedino su propustili da navedu zasto je drug Vulin bez maske i zasto oni bambusi oko njega takodje krse upravo donesene propise ? Kakvo je to klincenje ?

  8. Bravo decko! Ovaj jad od policije ne moze nikog da zaplasi a narocito postene ljude. Kad mi njih pocnemo da pritiscemo a sve smo blize tome nece im biti nimalo svejedno i videcemo onda gde ce da budu sve te patrole angazovane da stite jednog najobicnijeg nepismenog mufljuza

  9. Udbini kerići u plavom..beneficije, svuda džabana, glavni kriminilaci i dileri..
    Voleće oni vulina i slične dok su živi.

  10. Čuj saopštenje policije, ma okoreli kriminalac, snima neke ljude na ulici koji krše zakon koji su sami izglasali!? Da je normalne države, što Srbija nije niti će ikada biti, taj vulin bi već godinama vukao bukagije u nekom državnom hotelu sa pola zvezdice a ne bi i dalje zloupotrebljavao položaj koji mu je, nezasluženo, dodeljen…policija sama sebe srozava, ne treba joj niko drugi, kao što je to vojska radila a i radi će i dalje.

  11. Ja im ne bih ni otvorio vrata, pa nek razvaljuju bez naloga za pretres, pa ce da plate za pretrpljeni strah i materijalnu stetu, plus, debil vulin nece dobiti sto je namislio

  12. Obecavam da cu fotografisati svako lice koje cini bilo kakav prekrsaj ili krivicno delo a narocito ako je lice na vlasti ili je bilo kakvo sluzbeno lice. Smatram da je njihova odgovornost za postovanje mera koje su sami doneli jos veca od odgovornosti fizickih lica. Takodje, nisam u obavezi da poznajem kako izgledaju zasticena niti bilo kakva lica, s toga ako budem fotografisao nekog pocinioca prekrsaja ne moze se smatrati da sam duzan da ga prepoznam osim ako ne nosi uniformu!

Ostavite komentar


Društvo

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja 10

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja

Ljudski organizam može i do čak 48 sati unapred da oseti da se vreme menja. Signal za to su glavobolja, loše raspoloženje, loš san… Te tegobe danas i sutra mogle bi biti intenzivnije, jer se očekuje drastičan pad temperatura - čak i ispod 10 stepeni. U pojedinim delovima kiša, a na planinama sneg. Nije reč o drastičnim, već o uobičajenim promenama vremena, kaže Nedeljko Todorović i otkriva do kada će trajati zahlađenje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.