Slučaj „himna“ u Novom Pazaru u predistražnoj fazi

Ostavite komentar


  1. Koliko težinu mogu imati potpisi 46 odeljenjskih starešina u toj školi, kad oni zapravo nisu prisustvovali času ove učiteljice? Šta su to oni potpisali: Da misle da je dotična intonirala državnu himnu? Da veruju da je intonirala državnu himnu? Potpisima potvrđuju da ona govori istinu? Kako bi oni to mogli znati!? Čemu i kome potpisi ljudi koji nisu ni bili na njenom času!?

  2. A kako ti znaš da li je ili nije?Nauči selektora odbojkaške reprezentacije i odbojkaše neke da pjevaju himnu.

  3. Ima li ova država koji god veći problem od ovoga?
    Ima li Jocanjicu, Krušik, Sava malu i da ne nabrajam, jer ih do sutra ne bih nabrojao?
    Ostali samo još Bošnjaci u Sandžak za disciplinovanje.

  4. Ovo su teske gluposti. U mojoj skoli a ima ih puno, nikome ni na pamet nije pala ta glupa predstava sa pustanjem himne. Skole su /bile/ obrazovne ustanove a ne cirkuske satre za predstave koje rezira bagra lopovska na vlasti.

  5. Ta učiteljica mora dadobije otkaz i da joj se zabrani trajno rad u prosveti a obavezna krivična prijava i njoj i direktoru a njega je trebalo odmah smeniti e to je DRŽAVA I TU NEMA KOMPROMISA TU NEMA NI DEMOKRATIJE KOA PODANIŠTAVA DRŽAVNA OBELEŽIJA

  6. Ako se dokaze da je uciteljica pustila na prvom casu himnu po naredenju ministra, a posle na drugom casu bosnjacku pesmu po planu obrazovanja nacionalnih manjina rep. Srbije onda svi koji su drugacije tvrdili da se mesec dana javno izvinjavaju.

  7. 46 nastavnika skole zna bolje sta je istina nego kriticari sa par stotina kilometara razdaljine, od Beograda do Banja Luke.

  8. Molim državu da smeni sve koji mrze druge zbog boje, vere, nacionalnosti… Obavezno da se daju na učenje onoga što piše u svetim knjigama, pa tek da se vrate među ljude. Rešavajte preče stvari. Sloboda iskrenim vernicima, preškolovati ostale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.