Slučaj „srpskog Snoudena“ i dalje tapka u mestu

Devet meseci od hapšenja uzbunjivača Aleksandra Obradovića, tužilaštvo bez dokaza

Ostavite komentar


  1. „Srpski Snouden“ bi morao da „omirise“ celiju, zbog „podviga“ koji je napravio. Ne znam sta mu, u ovom slucaju, dodju Bugari, koji su, zajednickim snagama pr
    izvojevali „junacko“ delo ovog „Srpskog Snoudena“ ali, siguran sam da im pripada deo „slave“koju ovaj gospodin dobija u Francuskoj. Medjutim, siguran sam da, zbog urodjenog politikantstva koje hara na ovim prostorima, siguran sam da ce ovaj „kontraverzni“ uzbunjivac biti proglasen progonjenom licnoscu, a ne petokolonasem, koji ne bira sredstva da se okoristi na bilo koji nacin. Tipicna srpska Trojanska konjina“.

      1. Bilo kako da mi je, ovo je moja zemlja. Proputovao sam i ziveos vugde po „belom“ svetu ali, „od svoje majke ko ce naci bolju…“? Sve lepote Amerike, Evrope i Azije nisu dovoljne da zasene lepotu potoka i recice u kojoj sam odrastao. Nikada ne bih mogao da ocinkarim bilo koga preko „prijatelja“ kakvi su nam Bugari, Hrvati ili Albanci. Postupak ovog coveka jedino moze da razume i opravda srpski plebs.

    1. Gosp. ili gospodjo “ Z . K . „. . . nemojte nam vredjati ovo malo zdravog razumuma koji nam je jos ostao u “ Acinoj prciji “ , prebacivanjem odgovornosti ( zamenom teza ili “ drz’ te lopova “ ) na gosp ; Obradovica i hipoteticne “ bugare “ , jer mi koji citamo Danas znamo istinu o Krusiku , sto nije slucaj sa 75 % gradjana R . Srbije koji se informisu preko televizija sa nacionalnom gledanoscu i preko “ blatoida “ uz obilato lupetanje “ $n$ botova “ . Za katastrofalno stanje ( pljacku ) u Krusiku je odgovoran $n$ bagra sa svojim “ pajtosima “ ( zato je “ stvar “ anastezirana “ da se zaboravi ) bez ikakve odgovornosti a “ milionske rupe u Eurima “ ce zakrpiti budzet R . Srbije tj. gradjani a “ bagra “ ce nastaviti da i dalje uziva u “ zlatnom dobu “ uz faraonska zaduzivanja buducih generacija . . . istina o uzbunjivacu vam ocigledno smeta jer se internalizuje , iako su vec “ srpski sverceri “ oruzja i municije na crnim listama USA i U N . , naravno bez znanja ogromne vecine gradjana R . Srbije niti zaposlenih u Namenskoj industriji . . .

      1. Dakle , nije Vam se svideo moj komentar u vezi Sa
        A.Obradovićem…
        Nema ga …

      2. Kao prvo,ni Vi ne znate pravu istinu, kao i svi mi koji čitamo ove vesti. To što ste Vi lakoverni kao i SNS botovi, ali mislite da te druge televizije govore samo istinu, to je Vaš problem. Pinku ne verujem, ali zašto bih verovao N1 ili nekom drugom. Što se Alerksandra Obradovića tiče, možda i jeste „srpski Snouden“, ali to se tako ne radi. Verujem da je u Krušiku bilo muljanja, jer verujem da krade bar 90% političara. Ipak, ili ideš preko sudova, ali tako da se osiguraš ako ti se nešto desi, ili tako što sve izbaciš na internet. On je izabrao neki drugi put, preko sumnjivog bugarskog sajta i na taj mačin i sam postao sumnjiv. Možda se samo nije snašao i nije znao kako da postupa, ali to će se već videti. Na kraju, vidite kako se postupa i sa pravim Snoudenom ili sa Asanžom. Ozbiljne države ne praštaju takve stvari. Ni meni se ne sviđa što je to tako, jer tako političari štite i sebe, a ne samo državu. Ali država mora da se štiti. Ne bi me čudilo i da je neka strana služba iskoristila gospodina Obradovića.

        1. DECKO ILI DEVOJCICE ZA OVAKVE STVARI NAPRIMER U EU ILI AMERICI KRASTI POVERLJIVA DOKUMENTA IZ VOJNIH USTANOVA I DATI STRANIM FAKTORIMA TO JE KRAJ ZA NJEGA ISTINE RADI MAMA DIREKTORKA GA JE SLABO USMERILA AKO NEZNAS PITAJ BILO KOG OFICIRA VOJSKE ON CE DA TI OBJASNI

          1. Odakle ti da su dokumenta bila poverljiva. Nisu imala status državne tajne. Jedi taj sendvič i nemoj da vičeš. Zagrcnućeš se.

    2. Gosp. Knezevicu, vi ste opak i surovo nepromisljen covek. Ako ste bot pa hajd da se razume to sto pisete, ako to pisete iz svoje glave onda vam je badava glava. Po vama ispada da Obradovic laze i da je sve bugarsko maslo.Kad bi to bilo tacno onda je to dokazivo o cas i vec bi se sudski epilog video, Obradovic bi vec bio u Zabeli. Osnovno pitanje je dali je otac minstra ukljucen u trgovinu oruzjem iz koje je Krusik ostecen izasao a on obogacen i dali mu je neko iz samog vrha drzave to omogucio i sta je tu krivica sluzbenika Obradovica. I sta god da su Bugari podmetali ili dometali nema veze sa aferom, koja bi svakoj zemlji dovela do pada cele vlade i samog predsednika ciji se tragovi ovde jasno ocrtavaju kao na snegu. Najsramotnije je to sto naroda bas briga za Obradovicem i Krusikom, kao da se ne radi o njhovom preduzecu, koje oni na kraju moraju moraju na kraju sanirati.Ako se sve zaznalo bugarskim pisanjem onda Bugari zasluzuju Orden.

    3. Zašto poremećenim ljudima dajete prostora na vašim stranicama?

  2. Svaka čast Obradoviću za sve. Svaka čast i advokatu Gajiću sto pricu ostavlja u etru. Veliki ljudu

      1. Nema ni mog komentara ovaj skolovani urefnik objavljuje samo podobne. Mogli bi da ga zaposle kod sebe u redakciju da im pregleda ugovor.

  3. Sa promenom vlasti u Srbiji i „srpski Snouden“ A.Obradovic ce dobiti na znacaju za herojsko delo koje je uradio, otkrivajuci da je u Beogradu „car bez gaca odn totalis go“. To tada treba biti strpljiv jer nijedan abnormalni rezim, koji je u zavadi sa svojim narodom i svojim susedima, ne moze trajati dugo.

    1. Poštovana … Ester…ja mislim.fs ste Vi u za bludi ….Bojkot ..nije kapitalno.resenje …Oni su prilično isti… Ili Isti,jer vezuje ih biografija od 30 godina ….
      P
      Nema ga …

  4. Dobro…Gospodne…Gajicu..Zar ovo o
    treba da liči na „Čekajući Godoa“ ili nekog drugog!!
    Znamo.da u zemlji Srbiji ne funkcioniše PRSVNA država …
    Onda postoje sudovi ..izvan njenih granica .
    Slučaj A Obradovića …i rešavanje istog…moglo bi da označi i prvi
    Kamen temeljac …normalne …države ..da ne kažem ..pravne ..
    To su samo.sinonimi…jezicki..!!

  5. pa i da se ponovim po ko zna koji put pa izbrisite:

    ima li neko iz opozicije da ovom coveku da platu dok se ne vrati na posao …?

  6. Ni “ pravi Snouden “ nije uradio ništa kao što se možete uveriti svakodnevno se boreći s poplavom ponuda Googla , YT , …
    Uskoro će i trgovina lakim drogama postati legalan državni posao , a ovde se mnogi zgražavaju zbog trgovine oružjem .
    Šta mislite otkud „onih “ 100€ ?
    Licemeri , kakvi smo , bežimo od činjenice da se npr. veliki duvanski biznis odvija u našoj zemlji …

  7. Pa,i zavrsava kao Snouden. Nista cudno. Zapadna demokratija na nas nacin

  8. Njegov slucaj ce tapkati u mestu, sve dok ne prodju izbori i isti ti lopovi ne produze svoju vlast. Onda ce ga pustiti na slobodu, bez straha da im moze naneti neku stetu. Isplatice mu odstetu za neopravdani pritvor, mozda ce mu se izviniti, mozda ce ga vratiti na posao, ali sigurno nece nikom odgovarati. Njemu licno, cestitam na hrabrosti sto je stisnuo petlju i objavio sve prevare familija politicara. Samo, od toga nece imati nikakve koristi, ni on, ni cela Srbija. Ipak, svaka mu cast. A, g’dinu Knezevicu, niste jedini koji je proputovao i video svet. Ima takvih jos. Koliko god voleo svoju Srbiju, Kursumliju, Toplicu, i svu lepotu i istoriju tog kraja, i dan danas mi nije jasno, da li je Santic napisao to sto je zeleo, ili je namerno pogresio, jer „Ne, ne ostejte ovde, sunce tudjeg neba, grejat ce vas, kao sto vas ovo greje, nisu tamo gorki zalogaji hleba, …….“

    1. Ne bih da Vas razuveravam i ubedjujem kako je „hrabrost“ gospodina Obradovića jadna, bedna i, kako liči na postupak jednog običnog dezertera, da ne kažem izdajnika, koji će, sutradan, ako to bude oportuno, prodati i mnogo više za mnogo manje. Želim da se oisvrnem na reči „zabludelog“ Alekse Šantića. Najverovatnije nije namerno pogrešio? Bio je, pretrpostavljam, „ograničen i priglup“ za razliku Vas i sličnih Vama. .Danas bi i njega, srpska moralna gologuzija, proglasila nacionalšovinistom i ove divne stihove zamenila za šaku kukuruza. Poput svinja, „Od svoje majke, ko će naći bolju, a majka vaša….“? Eto, ima danas i takvih. Šta će im sopstvena sparušena i ostarela i zapuštena majka, izrabljena i zaboravljena, kada ih, tamo negde očekuje druga, lepša i mladja?! Svako može da ode bilo gde, to je lični izbor svakog pojedinca ali, slaviti odlazak u NIŠTA i SVOJ NESTANAK, mogu samo ljudi, sa jako izraženim ropskim mentalitetom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.