Smajlović: Vučić spotom najavio spajanje sve vlasti kod sebe

Ostavite komentar


  1. Mislim da gdja Smajlovic zna vise nego sto je spremna da kaze.Ovde je vec godinama u igri prica o novom Brozu(Putinu,kralju,Milosevicu,samodrscu…),samo ga nismo nasli jerbo Srbi ne vole demokratiju(koju ne poznaju)ali silno ljube Boga na nebu i po jednog vladara u drzavi i u kuci,mada za to nemaju razumne razloge.Ali bas to volimo dok nas ne klepi po glavi,a onda imamo razlog da pet vekova kukamo.

  2. Nemojte zaboraviti da AV-ea podržava zapad, pa makar bio i diktator, sve dok ne dokrajči prodaju vredne Srpske imovine sve sa Kosmetom. A posle ko živ ko mrtav. Srbija kolonija.
    Tako je bilo i sa Miloševićem, prvo je bio faktor mira i stabilnosti a preko noći za zapad postade balkanski
    kasapin.

  3. Наслов текста не одражава ставове г-ђе Смајловић. Она је Вучићев фан који га помало као критикује али је зато према опозицији немилосрдна. Па довољно је само ово "…Dodaje da ne misli da opozicija nema pristup medijima…".

  4. Citat: ““Smajlović dodaje da ne misli da opozicija nema pristup medijima““.
    Zaista neverovatno. Njen bivsi poslodavac Politika.rs blokira svaku mogucnost iznosenja drugacijeg stava od Vucicevog a o ostalima da i ne govorim dok jedino N1 televizija i list Danas daju relativno dovoljno prostora opoziciji. Opozicija kava je da je treba da bude postovana u demokratiji. Ali Srbija nije demokratija ona je autokratija bez smisla i osecanja za slobodu govora i izrazavanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.