Posle optužbi o zataškavanju nesreće, smena načelnika niške saobraćajne policije 1Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

Na sastanku je doneta odluka o smeni načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu.

Odlučeno je da se pojača kontrola saobraćaja u gradu, kao i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava.

Ministar je sinoć gostujući na televiziji Pink odbacio tvrdnje da se slučaj iz Niša zataškava i dodao da će se „utvrditi sve činjenice“.

„Vozač je uhapšen istog momenta i on je odmah predat nadležnim organima… Vi znate da policija ne sme da objavi ime (osumnjičenog), samo inicijale, dok ne bude presude za taj slučaj“, rekao je Vulin.

Mladić N.S. (19) je osumnjičen da je u ponedeljak, 4. januara, automobilom „audi“ naleteo i usmrtio dečaka od 12 godina i jednog 48-godišnjaka na Bulevaru Medijana u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari