Smrt čuvara produženo krivično delo fantoma?

Da li je pala prva žrtva rušenja objekata u Hercegovačkoj, rušioci pod fantomkama i dalje nepoznati

Ostavite komentar


  1. Ja ovo ne kapiram: I Saša Janković i Zlatko Lončar akcenat stavljaju na lekare kako nisu ništa krivi. Neko navodi da su i fantomi bili blagi. A čovek umro u 58. godini, u strahu… Ovo stvarno nema veze s mozgom. Zlatka ko ministra još i razumem da brani svoje, ali Janković, po ko zna koji put u ključnom trenutku počne da vrdalami.

  2. Veselin Milic je najveci kriminalac u srpskoj policiji, a ostali nisu nista bolji, pogledajte snimak kada Veselin Milic sa svojim pajtosima dolazi i otima zgradu od ljudi koji je grade.

  3. Vučiću, sramota je da Slobodan Tanasković, čuvar objekata u Hercegovačkoj, te kobne 24. aprilske noći, koji je bio svedok i stradalnik noćnog rušenja u Savamali i kog su maskirani napadači vezali, oduzeli mu mobilni telefon i lična dokumenta, umre usled napada čuvara reda rušitelja u fantomkama. Šta da kažem, ništa nisi preduzeo, i čuvar imovine nastradao, a ne kabadahije pod, nečije iz vlasti, zaštite. Prođe mesec dana niti se zna zašto i od koga su porušeni objekti. Pitanje je upućeno Malom i Vučiću. Zaštitnici se prave „ludi“, a nisu? Tanaskoviću slava, a porodici saučešće. Da li ima kraja nelegalnim akcijama i postupcima od strane vlade i i njenih organa. Država tone u bedi, bezakonje, beznađa i anarhiji u saradnji s njom (s njenim ljudima).

  4. Tužna, prilika da gospodin Janković pokaže i dokaže svoju nepristrasnost i iskrenost u nameri da reši bilo koji problem, pa makar on imao veze i sa običnim čovekom. To naglašavam, jer svoju selektivnost, koju mu Ustav ne dozvoljava, pokazao je u slučaju radnika sa Kosova. Sećamo ga se svi, blago rečeno, bilo je to skandalozno objašnjenje.

  5. tako sve počinje, i u nemačkoj su prvo palili i rušili rajhstag a posle se prešlo na odstrel svedoka, a posle i svih drugih koji ne misle kao strahovladajući režim.

  6. Od samog pocetka se znalo ko stoji iza naredjenja da se rusi u Savamali, nemojmo da se pravimo blesavi i da sapucemo po coskovima. Uzrocno-poslednicne veze za smrt nesrecnog coveka, direktno je odgovoran i nalogodavac. A cela Srbija zna ko je ON, moze taj da naziva koga hoce KRETENOM pokazuje se da je ON taj KRETEN 100% posto metodi brutalnosti i kretensko maskiranje sa fantomkama jeste skola u radikalskom maniru, od koga se ne moze lako odvojiti.

  7. Interesantna nijansa. Juce je SNS izdao saopstenje u kome osudjuje proteste DS-a, koalicije DS-Dveri i SDS-a. Uputstvo za botove: vise ne napadajte Cedu jer se vas gazda, izgleda, slizao sa njim.

  8. Loncar se pravi lud.I da je bilo zloupotreba,sigurno ne bi nigde pisalo da lako moze da se proveri i dokaze.Pa nismo mi mala deca da moze svako da nas prevede zednog preko vode.Akcenat i nije da su mu lekari nesto lose uradili vec sta je izazvalo takvo stanje.Veliki stres koji je covek doziveo te noci i strah koji je osecao posle toga direktno su uticali na njegovo zdravstveno stanje i to niko ne moze da pobije bilo da je vec bolovao od srca ili ne.Svi nas prave budalama sto je nedopustivo.

  9. @ Bundzija Sumadijski
    Ал’ тебе боли изборни дебакл твоје комби/цензус “странке“, “партије“, “покрета“… Сендвич не помињеш? Била платица па нисмо гладни, а?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.