Snima se film "Indigo kristal" u Šapcu, rodnom gradu reditelja Luke Mihailovića 1Foto: K.V. snimanje filma "Indigo kristal"

Film se snima u Šapcu, između ostalog i zbog toga što je to želja mladog reditelja Luke Mihailovića, koji je iz ovog grada i kome je „Indigo kristal“ diplomski rad na čijem je scenariju radio tri godine.

Miodraga Radonjića i filmsku ekipu zatičemo na glavnom gradskom trgu u Šapcu, gde je u toku snimanje filma pod radnim nazivom „Indigo kristal“.

Lako ih je naći, ne samo zbog kamiona i kamera, već i zbog velikog broja obožavalaca, a među njima najviše dece, koji ih u korak prate i koriste svaku pauzu za slikanje sa glumcima.

Devojka pored pita da li sam deo ekipe, htela bi da bude statista, ukoliko im je potrebno. Deluje pomalo razočarano kada joj kažemo ko smo.

Snima se film "Indigo kristal" u Šapcu, rodnom gradu reditelja Luke Mihailovića 2
Foto: K .V. Miodrag Radonjić na setu filma „Indigo kristal“

Na setu dosta tenzije, a Miodrag Radonjić objašnjava da je reč o napronom danu i da celu ekipu očekuje žestok tempo.

Uskoro će, kaže, biti održana i konferencija za medije, gde ćemo imati priliku da saznamo sve o ovom filmu.

A ono što već znamo, i što je Radonjić ispričao kada je u avgustu prošle godine kao „izvidnica“ posetio Šabac tražeći lokacije, jeste da je reč o ostvarenju koje će potpisati i kao producent, zajedno sa Milošem Avramovićem.

U filmu igra jednu od glavnih uloga.

„Glumim momka koji je posle osam godina izašao iz zatvora. On je izgubio jedan jako važan deo svog života, to su dvadesete godine i pokušava da se ponovo asimilira u društvo i da na neki način uspostavi svoj život ispočetka, a to baš i nije tako jednostavno kad izgubite jedan jako bitan period za sazrevanje i odrastanje“, rekao je Radonjić.

Film se snima u Šapcu, između ostalog i zbog toga što je to želja maladog reditelja Luke Mihailovića, koji je iz ovog grada i kome je „Indigo kristal“ diplomski rad na čijem je scenariju radio tri godine.

Snima se film "Indigo kristal" u Šapcu, rodnom gradu reditelja Luke Mihailovića 3
Foto: K.V. Snimanje filma „Indigo kristal“

Tako se „Indigo“ našao na šabačkim ulicama na zadovoljstvo velikog broja građana, koji obožavaju „Baću“, ali i Ninu Janković, takođe Šapčanku. U filmu će zaigrati i mlade glumačke nade Pavle Mensur, Denis Murić, Miloš Petrović i mnogi drugi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari