SNS – poznati umetnik srednje generacije

LIČNI STAV
Perica Gunjić, glavni urednik Cenzolovke i "eksponat" naprednjačke izložbe

Ostavite komentar


  1. Oni koji su najvise kukali na cenzuru, najvise su i kritikovali vlast, izlozba je pokazala da cenzura u Srbiji ne postoji.

  2. Po vasim tekstovima ispada da je Vucic gori i opasniji od Milosevica mada svi znaju da to nije istina. Izlozba je odradila svoj posao i pokazala narodu i svetu da cenzura u Srbiji ne postoji.

  3. Ne razumem o kojoj cenzuri pričaju, u novinarstvu više ne postoji cenzura. Srbija treba da bude na ekonomskom razvoju i napretku.

  4. Dosta vise sa cenzurom i izlozbom. Taman narod i zaboravi na to Vi se opet nadjete uvredjeni.

  5. Mediji i treba da budu slobodni, da izvestavaju istinite vesti, a ne neciju mastu.

  6. Vec duze vreme u medijima je prisutno neobjektivno izvestavanje i ,,skretanje vode na urednicku vodenicu" jer se svaki medij zeli porediti sa nekim svetski poznatim i nada se vecem tirazu u stranoj valuti. Odavno je poznato da urednici rade po principu ,,vezi konja gde ti gazda kaze" tako da je ocigledna namera da se gradjani iskrivljenim informacijama drze u zabludi a sve to uz pomoc medija. Izlozba o Vucicu i SNSu govori koliko su mediji neobjektivni i pod stranom placenickom kontrolom. Sloboda medija je u Srbiji beskonacna jer ih niko i ne tuzi za klevetu. Odavno su svi digli ruke od njih ali je medijima sloboda ogranicena od onih stranih placenika koji imaju za cilj nejaku Srbiju i haos.

  7. Mediji ne sluze da neko preko njih prica price i bajke koje izmislja. Za to sluze knjige, a ne novine.

  8. Mogu hejteri da pisu sta god hoce i da pljuju koliko hoce, Vucic im je svima zapusio usta i svaka mu cast za to.

  9. Vi svi zajedno radite fenomenalnu propagandu izlozbe. Ravnodusnih nema, tako da je pun pogodak

  10. Cenzura u Srbiji ne postoji, a opozicija je ta koja pokušava da je nametne.

  11. Mediji mogu da pisu sta hoce i mi te iste novine mozemo da citamo od jutra do sutra, ali je najbitnije da mi znamo cinjenice i istinu1! Znaci da nam je bolje stanje u drzavi, bolje nam je i u to sumnje nema, a ostali mogu da klevecu kako god!

  12. Sustina je da su relevantni kriticari kojima su navodno zapusena usta na jednom mestu gde svi mogu da vide stepen u kojem nisu mogli kriticki da se izraze

  13. Miljenja sam da je valjda svima jasno da u Srbiji ne postoji cenzura.Samo zli jezici mogu govoriti o tome

  14. Ja samo još jednom pozivam da svi novinari kojima je nešto zabranjeno ili ih je neko pozvao i zapretio zbog nekog članka da se jave i iznesu detalje a ne hinjski da se priča okolo o cenzuri a oni opletu po kome hoće i izvrću činjenice na svoj način i još traže da to svi treba da podržimo.Pa imamo i mi pravo na ukuse ,pa vas molim da nas pustite da čitamo ono što nam je na srcu.

  15. Još jedan anonimus koji kroz politiziranje hoće do slave i da je poznat, a običan kvazi novinar srednje generacije koji s e ničim nije dokazao osim eto politiziranjem.

  16. Još jedan neuredni lokalni kvazi novinarčić nn porekla koji bi da postane poznat ne po pisanju već politikanstvu.

  17. Kako mislite da ova drzava napreduje kada pricate o jednoj izlozbi vec mesecima..umesto da se nesto korisno radi

  18. U svetu bi se o ovakvoj izlozbi pricalo par dana i krenulo bi se dalje sa zivotom,ali kod nas ce o izlozbi da pricaju jos 2 godine…ali zatosmo mi dalekood sveta po mnogo cemu

  19. Molim "Danas" da prestane da obljavljuje ove komentare jer ovo postaje apsolutno degutantno. Ovi botovi su za taj bajati Sandwich sposobni da normalnim ljudima upropaste dan, sto zaista ne zavredjuju. Hvala Vam unapred!

  20. Herkulesu, ovakav tvoja zakljucak rezuiltat je nedostatak vida, sluha ili mozga.Ili, ipak, je pregalastvo za sendvice.Cestitamo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.