SNS želi da sačuva svog političkog oca

Povodom izjave ministarke pravde da Vojislav Šešelj neće ići na izdržavanje zatvorske kazne i da mu zato radni odnos ne može biti prekinut

Ostavite komentar


  1. on ne bi mogao ni u jednoj zemlji u svijeti,pa ni u Srbiji po zakonu da se zaposli kao poštar ili portir ili bilo šta slično,ali u Srbiji može da bude poslanik. Srbija je dotakla dno dna.

  2. Radni odnos ne prestaje zbog toga što on samo neće moći da bude prisutan na poslu, već i zato što kazna preko 6 meseci je nešto što radnika degradira, pogotovo ako se radi o vozaču, koji je zbog saobraćajke osuđen, a da ne govorimo o narodnom poslaniku koji je osuđen zbog ratnog zločina.
    Jadna je ona skupština u kojoj sedi ratni zločinac i to kao poslanik, koji odlučuje o svim državnim pitanjima i zakonima.

  3. Ovaj osudjeni ratni zlocinac je udruzen sa svojim sekretarom patentirao da disidente salje u ZATVORSKE Ludnice . Zato mi sto smo osudjeni na zatvorske Ludnice i to u odsustu trazimo da se ovaj Ratni Zlocinac udalji iz Skupstine .jer planski krsi sve medjunarodne konvencije i ne samo sto zagovara neocvecno postupanje ,jec necovecno postupanje i sporovodi #

  4. Prisustvo ratnog zločinca Šešelja na političkoj sceni srbije je dobro jer EU i ceo svet može da vidi šta je srbija, kakva je njena civilizacijska svest, kome daju novac i zajmove, te konačno, koga treba da prime u članstvo EU.

    1. To samo znači da je i EU shvatila da je Šešelj „malo dete“ u odnosu na ono što se valja na Kosovu i Metohiji?! Svesni su da slične Šešelju treba davati zajmove i novac, ne bi li se oduprli zlu, koje se valja od Prokletija prema Evropi.

  5. Svaka nistarija koja zna da je bezvredna, nece nikad i ni na koji nacin ukloniti nistariju koja je gora od nje. Razlog jednostavan, ako ukloni goreg od sebe automatski ce zauzeti mesto najgoreg.

  6. Stvarno smo dotaklin dno dna.Nega ga o svom trosku posalju u ludnicu gde mu je mesto.

  7. Kakav je ovo strasan udarac reputaciji nase zemlje, koja je tek pocela da prevazilazi sramnu i zlocinacku zaostavstinu koju nam je ostavila ludacka politika Slobodana Milosevica i njegovih radikalskih pomagaca. Bicemo jedina zemlja na svetu u ciijem parlamentu sedi osudjeni ratni zlocinac. Mozete misliti kako ce to Albanci na Kosovu, Bosanci i Hrvati koristiti protiv nas. Dzaba nam kukanje o Jasenovcu i srpskim zrtvama, svi ce odmah upreti prstom u Seselja kao dokaz da Srbi nisu normalan narod.

  8. Politicki otac SNS-a je DS i Boris Tadic, koji su u vreme kad su vrsili vlast dozvolili da ta stranka bez izbora zauzme klupe u Parlamentu. Navedite slican slucaj bilo gde u svetu.

  9. Rahmetli babo vojo oživljen na tradicionalan način duvanjem, ko lutka na stadionu.

  10. Seselj dosta zna o Vucicu i Tomi ,ako progovori tesko njima ,pa se uzajamno stite.Ali i dalje duvaju u istu nacionalisticku tikvu.

  11. Zaprepašujuće je koliko se botova nakotilo i u ovom „Danas“-u

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.