Sombor: Skoro svaki vozač prošle nedelje u prekršaju

Ostavite komentar


  1. Pa samo i zaustavljaju one koji naprave prekrsaj sakrivaju se iza coskova zbunja znakova i samo skacu pred kola!

  2. Tako je to kad saobraćajni propisi ne služe da olakšaju i ubrzaju saobraćaj, nego da nas stalno drže u prekršaju. Pa kad god zatreba para, samo postaviš saobraćajca na ulicu, a onda on redom skida skalpove svima koji mu natrče na čeku.

  3. Zabrinutom roditelju@
    Ovo im jenajlakši način da uzmu pare. Dilere hapsiti im ni ne pada na pamet.

  4. Od 997 kontrolisanih, 9 pod psihoaktivnim supstancama (da li su svi kontrolisani na to) je poražavajući prosek. Mnogo potencijalnih bombi na sombirskim putevima.

  5. Razumljivo ko bahato vozi i pod dejstvom alkohola,droga…ali za pojas,koga ugrozavam? Tu treba opomena i ćao. Ovako tu lepe pare uzmu….napredno

  6. @ Grandiozni Grandoje, jeste da se igraju skrivalice i postavljaju čeke, a kako bi to trebalo da se „ubrza saobraćaj“ da puste da jure ili da promene zakon da npr. u naselju bude dozvoljeno 70-80-90km? Vozi Miško.

  7. Da li ste proveravali i taxiste i privatne aute sto nose migrante u Suboticu iz okoline Bezdana iz onog bivseg restorana Oaza????

  8. Kao neko ko je školovan za milicionera, moram da upozori da nešto nije u redu! Dok sam radio na kontroli brzine radarom u naseljenom mestu bih blokirao radar na nekih 35 kilometara više od dozvoljene, time su ispunjeni uslovi za oduzimanje vozačke dozvole, a o tome sam lično odlučivao prilikom kontrole vozača, ali ne na onaj sada poznati način da se dogovorimo!!! Ako se radilo o porodičnom čoveku, srednjeg staleža, koji je poštovao uniformu, obavezno je prošao sa upozorenjem, bez pametovanja i predavanja koja niko ne voli i ne treba, time sam vršio prevenciju i dizao poverenje i poštovanje prema službi! Sada je nažalost to koliko vidim postala privredna grana koja puni budžet, ali smo došli i u situaciju da policajca niko ne voli videti ni kada mu treba, služba je izgubila poštovanje, a samim tim i država! Neke stvari treba vratiti na staro, prvo školovanje policajaca od 14 godine, jer sa 18 on je već probao sve što ne treba! Onda treba vratiti policajcu ovlašćenja i ugled, a to sad nema, tek posle toga možemo pričati o vlasti i državi!!!

  9. Stoka je napravila propise kako bi narodu koji lh izdrzava uzimala pare treba narod da skoci i govna sacera u provaliju i poboje netrebaju nam oni sto nam uzimaju pare vec oni koji nas cuvaju i stite

  10. Значи , и возачи полицијских и службених кола су међу онима који праве прекршаје или су они заштићени
    законом ?! П.С.- Због чега се свађају четири полицајца,приликом уласка у полицијска кола ? – Па , због тога ко ће седети поред прозора !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.