SPC: Sabor na kojem se bira patrijarh u hramu Svetog Save

Ostavite komentar


  1. Hoće li Crkva početi da plaća porez državi? Oni su samo još jedna interesna družina na grbači ovog naroda, pored političara parazita i javno-komunalnih lobija.

    1. Veoma me zanima da li si se upitao po nekad da li plaćaju porez (ali kompletan ) Željko Mitrović i mnogi Julovci i Komunisti koji su pljačkom Srbije danas “ biznismeni “ I još nešto da li znaš kako se krste pravoslavni Srbi, šta je to liturgija…

      1. Da li ste citali Novi zavet? Tamo se ne spominju kako treba da se krste ovi ili oni, jos manje se prica o ovoj ili onoj liturgiji,, svecima, ikonama i ostalim ‘svetinjama’, o raskosnim haljinama svestenika, ljubljenja ruke itd itd. Ucenja Hrista su univerzalna, a ne nacionalna, tj. nacionalisticka.

    2. Veljko, Crkva je zsticeni pipak, kao i ostali pipci hobotnice SNS, radne grupe navijaca, njihovi karteli, medijski botovani i sinekure, nasilnici i burdelji, oni su oslobodjeni svake moralnosti i odgovornosti, dok sluze pokorno Av-hajduciji.

  2. Sve je sređeno po volji vođe pa ko od njih da se odrekne privilegija naucili na lux kola i na sve ostale privilegije zivi bili pa videli.

  3. Samo da se izabere prozapadni patrijarh kako bismo mogli da lakse resimo pitanje Kosova koje neminovno dolazi kroz medjusobno prizanje i da krenemo snazno ka EU jednom vec ovo je neizdrzivo !

    1. @Nikola – samo da resimo to priznanje i snazno krenemo ka EU, i odmah sutra ce ti biti bolje…
      Pazi da se ne zagrcnes od suvog sendvica.

  4. Od „hrama svetitelju savi“ preko besplatne grobnice za sahranjivanje sveštenih lica, do cirkusa sa „izborom patrijarha“
    Vučićeva „crkva“ samo pokazuje da pod Vučićem sve može da padne ispod svakog nivoa.
    Baš me interesuje da li je Vučić na Hilandaru „dobio poslanicu od boga“ ko je „novi patrijarh“

  5. Pa vec se izabrao u hramu svetog Aleksandra Vucica. Da se vise ne lazemo, vernici SNS-a!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.