Sporovi na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu oko „slučaja sveštenika Vukašina Milićevića“

Biblijski institut se ograđuje od šefa grupa

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Puna podrska za Vukasina Milicevica. Slusao sam njegova izlaganja netremice i bio ponosan sto nasa crkva ima ovakve teologe. On je biducnost pravoslavne vere, a oni koji ga optuzuju ne zavredjuju da budu nasi pastiri. Sve ce Vukasine proci, ali tvoja slobodna pravoslavna misao ce biti putokaz za naredne, bolje generacije od nas.

  2. Prošlo je 40 godina od Titove smrti, a još uvek postoji institut moralno-političke podobnosti. Sada i na Teološkom fakultetu.

    1. Prošlo je 40 godina od Titove smrti a još uvek postoje sveštenici komunisti poput Vukašina Milićevića.

  3. Na slici nije fakultet, nego bogoslovija (srednja škola) po kojoj je ceo taj kraj dobio ime. Fakultet se samo nazire desno. Nema veze, uredniče fotografije, samo opušteno.

  4. Otišla nam crkva u očin, što bi rekli vojvođani.

  5. Cenjeni list Danas nije se preterano bavio situacijom u SPC, a tamo su podele pocele I produbile se od dolaska Patrijarha Irineja (Miroslava Gavrilovica) na tron Svetog Save. Posto nam je po kanonima Patrijarh nesmenjiv ostaje nam da sacekamo da preda dusu u ruke Gospoda, pa da se onda mozda nesto na bolje promeni u SPC, a mozda tek tada podje sve I u neku drugu stranu…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.