Predsednik OO DSS Požarevac Slavoljub Matić najoštrije je osudio napad na Velju Ilića rekavši da je to izrežiran atak na opoziciju od strane stranaka na vlasti. On je pozvao sve članove i pristalice DSS-a da svojim potpisima daju podršku SNS-u i njihovoj akciji u skupljanju milion potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, rekavši da njegova stranka neće organizovati samostalno prikupljanje potpisa.

Matić je optužio direktora „Direkcije za izgradnju“ da je u sukobu interesa je je indikativno što Preduzeće za puteve, gde je do skora on bio direktor, povećava obim poslovanja dobijajući poslove od direkcije.

– Ako gradonačelniku nedostaje neki glas odbornika za promenu pojedinih kadrova u Gradskoj upravi ili Javnim preduzećima i ustanovama, DSS je uvek spreman da sa svojih pet odbornika podrži takve predloge bez ikakvih ustupaka- uputio je Matić poruku gradonačelniku Požarevca.

Aleksandar Avramović, predsednik GO DSS-a, naglasio je da održavanjem redovne izborne Skupštine počinje priprema stranke za vanredne parlamentarne izbore, zbog lošeg ekonomskog i socijalnog stanja u zemlji. On je istakao da smo svedoci sve većeg broja protesta i štrajkova gde radnici seku sebi prste, leže na pruzi, prete samospaljivanjem, zbog toga što ne mogu da prehrane sebe i svoje porodice i da ti „štrajkovi nisu štrajkovi, već socijalni nemiri“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari