Spremni i na barikade da spreče radove

Meštani sela u okolini Požege i Kosjerića poručili da neće dozvoliti da se na njihovim njivama istražuje litijum

Ostavite komentar


  1. Isto je tako razmisljao i pukovnik VS Gojko Lalovic pa je AV poslao na njega 60 pripadnika policije i stvar je resena, izbacen je iz sopstvenog stana za 15 min. Na ove nesrecne ljude, koji brane svoje ocevine i dedovine, ce poslati minimum 3000 policajaca. Kosjeric je uostalom SNS opstina preko 60% tako da za Rio Tintare nema zime, ima da prekopaju Zapadnu Srbiju uzduz i popreko.

  2. Nazalost,oni ne znaju da to vise nisu njihove njive.To je hipoteka za uzete kredite koji se ne vracaju.

  3. Beograđani i „beograđani“, ostaćemo bez pijaće vode, banda u Makišu uveliko gradi .Ali glavna briga u Beogradu je rad kafea, bez svesti da uskoro neće biti vode za kafu i pranje posuđa.

  4. Ovo je prevršilo svaku meru, ljudi, samo odmetanjem u hajduke kao, pre cca 250 i više go. amožemo se odbraniti od ove pošasti na vlasti!

  5. Zar to nije prvobitno bila ideja prošle vlasti??? Nema veze, videćemo epilog nego pišite nam malo o ugovoru sa rusima oko južnog toka takođe sklepetanog od strane prošle vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.