Srbija ne da Svetozara Marovića Crnoj Gori

Bivši predsednik Srbije i Crne Gore, osuđen za višemilionske pronevere, postao srpski državljanin

Ostavite komentar


  1. Srbija je posle ratnih zločinaca i profitera postala sigurna kuća i za lopove i kriminalce sa prostora bivše SFRJ. Tako aktuelni režim kupuje zasluge za trenutak kad i njemu budu bile potrebne takve vrste usluga „prijatelja“. Oko ovoga treba dići veliku prašinu i videti kako je to Dačić izveo pa mu onda i ovo ubeležiti na raboš za trenutak kad bude morao da odgovara pred sudom.

    1. Recite narodu da nas zbog azila za lopove i prevarante neće EU.Prodajemo se za siću lovu.

  2. Srbija, vučićeva sigurna mafijaška kuća ! Zakon se primenjuje samo za siromašne. Kriminalci imaju novac da podmite sudije i kupuju državljanstva. Sada vučić samo reketira krimose kojima treba utočište. A u medjuvremenu pljačka državu kako bi sutra i sebe zaštitio od sudskih procesa. U svakom slučaju, i taj huligan će jednog dana nekome plaćati reket, ako ne završi na nekom specijalnom odeljenju bolnice…

    1. Pa kako mislite da se ova vlast drzi Isti marovic je vlasnik mnooogo nekretnina u bg.
      A nakrao se samo tako a sad preleviceva nebuloza o drzavljanstvu i protiv ustavno izrucenje ????
      Pod pazronatom je aleka i kraj

      1. Dati državljanstvo lopurdi i kriminalcu tog ranga, koji je zavio srpske poreske obveznike u crno je za Preki Sud jednog dana kada svane sloboda. Tada će na sva zvona da su pošteno radili i izlagali se riziku… polako samo.

  3. Ovaj ni u ludilu na posten i regularan nacin nije mogao dobiti nase drzavljanstvo, kao ni mnogi drugi kriminalci iz okolnih zemalja. Pitanje je samo kome i koliko su platili, to je jedan od nacina finansiranja stranaka na vlasti, jer neko mora mitinge i njihove skupove da plati. Nezavisni i istrazivacki novinari evo vam odlicnog zadatka za vas, ispitajte to, kad i pod kojim uslovima je ovaj covek dobio srpsko drzavljanstvo

    1. Kako lopovi i kriminalci lako dobijaju srpsko drzavljanstvo. Koliko je platio Dacicu i „prepostenom“ Vucicu?Kad bi CG bila normalna drzava, prekinula bi sve diplomatske odnose sa Srbijom, zbog ovoga, ali mafijaske drzave odlicno saradjuju i dogovaraju se. Mi cemo kai da trazimo Marovicevo izrucenje, vi ga ne sajte, utom ce da zastari slucaj, kaiza Cana Subitica, Karice i ostalu lopovsku bagru. Jadan samo posten narod.

    2. Bilo bi dobro da od tog novcas placaju mitinge i finansiraju stranke. Ovo je samo jos jedan vid saradnje kriminalnih vlasto Crne Gore i Srbije. Svaki lopov, kriminalac, debelo plati za nase drzavljanstvo, i ta lova zavrsi u dzepu nekog na polozaju, ko ima moci da nekom dodeli drzavljanstvo. Sutra nasi lopovi, ako ih potera neko, sigurno kucu, u reciprotitetu ce pronaci u Crnoj Gori i obrnuto.

  4. Ma, cudo jedno stan sve trpimo od ove vlqsi,,,sta sve dozvoljavamo!!! Ovaj Marovic je, inace, trazio i penziju posto je bio predsednik SRJ, ili kako se vec zvala ova zemlja. Sigurno su mu i o dali, plus neku rezidenciju pride. SRAMOTA BRE!!!

  5. Znaci nas predsednik stiti kriminalce koji su opljackali svoju drzavu i to ne krije,pa cak kaze da su mu neki od njih bili i savetnici, postavlja se pitanje sta mi kao gradjani Srbije treba da mislimo o takvom predsedniku i kako da mu verujemo, sta god da kaze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.