Stigli testovi za COVID-19 iz Kine

Ostavite komentar


  1. Za nesstasice svih pribora za zastitu gradjana znamo, narocito za drzavnu tajnu o respiratorima; ne secam se da je bilo reci o nestasici testova za covid-19 ?

      1. Sace to da resi vulinova vojska koja seta Terazijama sa maskama i dugim cevima.

      2. Ma slepci.nisu ništa na vreme uradli. Važno je da on obilazi Krušik koji je njegov drugar sa tatom uništio.

        1. Nije potreban broje, Moze da se objavi slika coveka koji izlazi iz aviona sa jednom kutijom.

    1. Da li je ista od svega toga bitno u ovoj situaciji, kada nam preti italijanski scenario ako se ne urazumimo? To je za neko kasnije vreme.

    2. Pa za smešan virus ne trebaju testovi, dezinfekcija, respiratori……..
      Predugo se čekalo, slalo žene u šoping u Milano i zato smo tu gde smo sada. Još uvek daleko iza Evrope.

  2. Koji testovi? Koliko? Ako su to oni koji iz kapljice krvi za 15 min pokazu rezultat, i ako ih ima dovoljno mogli bi pobediti koronu vrlo brzo.

    1. Ni milioni testova nam nece pomoci ako ne prestanemo da pametujemo, da se setamo kolo i ne pocnemo da slusamo sta nam govore strucnjaci. Bicemo tri puta gori nego Italija. Dosta vise sa komentarima tipa „je’l soping, rakijica, itd. „, to je davno proslo vreme i ne pomazu u ovoj situaciji. Ljudi, opametite se!

  3. Koja to „jedna“ vodeca svetska kompanija je u pitanju? Sto krijete? Neka iz neprijateljske NATO zemlje?

    1. Napisali su – BGI – tako se zove kompanija. Samo treba da procitas, u strahu su velike oci.

  4. A sve vreme se vade na „definiciju slucaja“ za testiranje.
    S R A M O T N O!!!!!!

  5. Od kada su naše vlasti počele da šuruju sa Kinezima nagrabusismo. Hiljade Kineza nalaze se u ovoj zemlji i putovali su od Kine do Srbije (sem oblasti Wuhuan) regularno svo vreme otkako je izbila epidemija u Kini. Nemačka Lufthansa je još 24. februara otkazala sve letove za Kinu, a kod nas na aerodromima se Kinezi uopšte nisu testirali na koronavirus. To je ono što vlast prećutkuje, da je svo vteme bio dozvoljen ulazak Kinezima iz centra epidemije.
    Da su ti Kinez tako sposobni ne bi kod njih izbio i SARS i korona virus. Oni još imaju puno gladnih koji jedu i zmije i ptice i zato je virus prešao na ljude, a naša vlast ih je dovela ovde u Evropu i predstavila ih kao bogzna kakvu silu, očigledno zbog ličnih interesa.
    Za normalnog čoveka nijedna država kojoj je narod gladan ne može da bude svetska sila. Treba da se držimo Evrope i njenih vrednosti.

    1. Konačno da neko objasni kako je sve počelo. Kinezi se previše druže sa životinjama.

    2. Nažalost Evropa nas ovakve kakvi smo neće. Evropa je demokratski orijentisana, a mi smo diktatorski režim.

    3. Na stranu politiku i coronu…ali Kina je gledajuci: istoriju, mnogoljudnost, povrsinu zemlje, tradiciju,drzavne resurse, vojnu silu… Daleko daleko iznad mnogih drzava. Sad sto su neke stvari nama nepojmive a u kini normalne, to je druga stvar.

  6. …to je nas ludi sveti politicari… uopste…svi imaju razno razno oruzije..koristili ili ne ..neko vise neko manje…milijarde vrednosti…ali bolnicki kapaciti…dijagnostika…cekanja na red…za ponekad banalne stvari…i uvek je zdravstvo skupo…dok ne ‘pukne nesto ovako…onda ‘stani pani…zasto se time ne ‘naouruzavamo…pa da zivimo..’kao da se nikad nece desiti…ali da budemo spremni ako se desi…nema testova…nema lekara – ali ima ‘migova i ‘S – ova raznih….ceo svet je otiso u …ne u 3 nego u 33PM

    1. Jedan reparisan Mig cirka 40 skenera ili 28 MR pa vi sad vidite. Državni priopriteti trusta mozgova sliveni u jedan koji odlučuje o svemu.

    2. Kad se pre desetak godina kupovale vakcine za svinjski grip za preventivu, svi ste graktali kako je to bacanje narodnih para. Jesnostavno ste los, gadan i neprijatan narod. Uz to i strokav, gledam u javnim wc-ima Pola ljudi ne pere ruke posle nuzde. A znaju da pljuju kako su Kinezi prljave zivotinje sto zderu sismise.

      1. Shodno tome i vlast. Zar ste ocekivali bolje od kutije testova i glumatanja i lagarija.

  7. Koliko testova? Broj? Samo je to važno, ostalo trućanje jer nevažno. A broj niko ne pominje! I onda da im verujemo?

  8. opozicijo srbije, besramni primerci ljudske vrste, odjebite vise, debili jedni dzukacki… sram da vas bude, bagro jedan pokvarena….

  9. Hm, da ih nisu preprodali? pre neki dan dobili medicinsku „pomoc“ od Qatara…..samo pitam za komsiju..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.