Srđan Marković: Preskakač

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Kad sutra nevinašce Alexana (u)padne na nečiji….ne stan nego….šta ćemo onda?

    2. Tri su decenije, otkako je vladajuća bagra „upala“ u naše živote… i gde ste bili svo ovo vreme?

    3. Nije on upao u objekat botino, on je preskocio ogradu. Plan i nije bio da se ulazi u zgradu neko da se dostave papiri ispred na stepenicama. Jedino sto ova vlas ume jeste da spinuje i izvrce istinu. Prvorodjeni je majstor laganja.

  1. “ Da preskočim ogradu je bila moja lična odluka, jer ne želim da dozvolim da nas više ugnjetavaju.“
    Loša odluka, momak. Ograde postoje baš iz razloga da zaustave ljude kada donesu glupu odluku da upadnu u tuđ posed. Malo je i kažnjivo tako da bolje ćutiš i primiriš se neko vreme. Štetu koju pravite opoziciji ti i još neki je nesaglediva. Sa svakom vašom glupom odlukom Svemogući Sveznajuči je sve jači.

    1. A čiji je to posed ispred Predsedništva?
      Zašto bi bilo zabranjeno pred ulazom Predsedništva ostaviti zahtev za izborne uslove, pogotovo što aktuelni predsednik glumi da su ti uslovi ispunjeni?

  2. Mene licno bi bilo sramota da se nazivam nekakvim „objektivnim i nezavisnim“ medijem a u isto vreme sprovoditi najgoru mogucu cenzuru komentara citalaca.Ne zna se samo sta je smesnije.Dali sto se cenzurisu komentari i ovo malo ljudi koji ih ostavljaju ili sto mislite da to niko ne primecuje.

  3. fin neki mladic, preskace ograde, hoce na Mars, e tamo ti je bas i pravo mesto, mozes i svoje tajkune da povedes, posto im pare nisu problem, ostalo je jos od prodatih fabrika

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.