Srđan Milivojević: Milan Radonjić, Zagorka Dolovac, Predrag Koluvija..., jedino Oskar nikoga ne tuži 1Foto: Z. S. M.

Fondacija Slavka Ćuruvije, novinari redakcije KRIK-a, novinar Vuk Cvijić, narodna poslanica Marinika Tepić i svi slobodoljubivi i pravdi i istini posvećeni ljudi, ne smeju ostati sami na nišanu mafijaškog i zločinačkog režima kome su istina, pravda i slobodoljublje najveća pretnja po dalji opstanak, istakao je za Danas narodni poslanik Srđan Milivojević, povodom brojnih tužbi pripadnika i simpatizera aktuelnog režima.

On dodaje da svetan svoje odgovornosti, kao narodni poslanik, ne pristaje da ćutim u državi koju je zarobila mafija, a režim pokušava da joj nametne okove straha, veličajući zločine i podstičući nasilje.

Ističe da je njegova obaveza da bude solidaran sa svima koji ne pristaju na poniženje, sa onima koji neguju kulturu sećanja na žrtve koje su se suprotstavile režimu zla, koji istrajno, hrabro i nesutrašivo ne odustaju od zahteva za odgovornost za strahote koje smo preživeli i koje su ponovo ispunile naš život.

“Očigledno je da je napredno partijsko pravosuđe opralo krv sa ruku aveti prošlosti, osedlalo im je konje i umesto kosa smrti u ruke tutnulo papir i olovku. Ovih dana pljušte tužbe od strane vođa Miloševićevog eskadrona smrti protiv onih koji su hrabro podigli glavu, iskoračiši pred zlom i pogledavši ga u oči, ne libeći se da ubicama kažu da su to što jesu, iako sud nije imao hrabrosti da potvrdi ono što svi znamo”, naglašava Milivojević.

On dodaje da se tužbama pridružuju i poslovođe sa najveće fabrike droge u Evropi.

“Čak je i Republička tužiteljka Zagorka Dolovac presavila tabak i tužila nekog građanina Srbije zbog ugrožavanja sigurnosti. Jer treba da se oglasi da je živa, da neće tek tako prepustiti svoju fotelju Nenadu Stefanoviću višem javnom tužiocu u Beogradu”, navodi Milivojević.

Prema njegovim rečima, samo onaj u čijim je rukama daljinski upravljač za rukovanje tim sablasno grotesknim likovima, koji se na skaj aplikaciji odaziva na Oskar, nikoga ne tuži, već u negovo ime to rade izvođači radova iz Svetogorske, Kosovske Mitrovice, Ibarske magiostrale, vredni pregaoci sa plantaža organske marihuane, opaki likovi iz Oskarovog arsenala zla.

“Pa ipak sa papirom i olovkom, Slobini i Mirini dželati i Oskarovi štićenici se ne snalaze tako dobro kao sa heklerom i škorpionom. Jer duga devetka sa prigušivačem verovatno manje trza od nečiste savesti u neko doba iza ponoći, kad u san navrati Slavko Ćuruvija, kao i oni davno zaboravljeni znani i neznani što su se zbog svog slobodoljublja i javno ispoljenih patriotskih stavova našli na nišanu službe koja se zavetovala i zaklela da će štiti državu u čijoj izdaji i razbijanju je saučestvovala, a neretko je i predvodila tu aktivnost”, zaključuje Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari