„Kakav bi Vučić bio saborac, ako bi svoje ljude tek tako puštao niz vodu“: Sagovornici Danasa o puštanju Milana Radoičića iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Sve je isto kao devedesetih.Kriminalci povezani sa vlascu,nerazjasnjena ubistva,progon postenih ljudi,samo jos stvarno fali da napadnemo taj NATO na Kosovu.Mi smo totalno prolupali

  2. Нисам кукавица, али не бих волео да овога сретнем ноћу у парку сам.

  3. Kakvi bi tek Srbi bili, da upoštevaju pravosuđe? Zanislite, na semaforima više ne bi išli kroz žutu, kamo li kroz crvenu a život bi išao 30% polakše nego sad! Nemoguće! Samo nastavite tako, sve do kraja! Onda smo vam sve drugi krivi! Pišancija!:)

  4. Cudno kako to da narod nije na ulicama da trazi ostavku Vlade zbog ugrozavanja bezbednosti Srbije, rizikujuci sa teroristickim grupama rat sa KFOR-om, zbog ociglednih lazi i muljanja? Kome ovo nije jasno, taj ne zavredjuje da glasa jer ne zna da razazna dobro od zla.

  5. Svi su u jednom kolopletu . Niko inr sme da bude idpušten , jer onda će se čarapa lako parati i pašće svi . Oni to dobro znaju i zato se niko ne optužuje niti osuđuje . Pravosuže pokorno ispunjava zapovesti vladara , a Srbija će biti puštena niz vodu ni kriva ni dužna . . .

  6. Што би вучић рекао: Па шта?
    Уосталом, није имао код себе 5 грама марихуане!

  7. Zbogom pameti. Ne znam kako mi građani tolerišemo ovaj očigledni sunovrat morala. Sve je povezano sa kriminalnom vlašću, još su toliko bahati da laži umataju u proziran papir. Ljudi, kolike smo mi budale?

  8. Jeste li ocekivali drugaciji ishod,ovaj je izasao pre od Vucicevica.Istrazni sudija ga pustio,jer mora da gleda cz-jang bojs

  9. Ko smo svi mi obicni gradjani u ovom kolopletu mafijaškom. Pioni. Jer to dozvoljavamo.

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 10

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.