Srušio se vojni avion kod Kovačice, jedan pilot poginuo

Ostavite komentar


  1. Ljudi, pa koja je ovo već po redu nesreća sa vojnim avionima u Srbiji? Kad se uzme u obzir koliko ih malo ima, verovatno najveći procenat u Evropi! Zašto?

  2. Toliko o spremnosti ministre Vulin! Da li su sredstva uopste funkcionalna ili su zastarela i neodrzavana zbog rez.delova?

    1. Vulin: „Sve ćemo preispitati i obavestiti javnost o uzrocima nesreće. Molim? Ostavka? Kakva ostavka? Čija? Moja! Nemojte molim vas, iz kojih ste vi novina? Pa da, znao sam, strani plaćenici i izdajnici naroda i države!“

  3. Dogodila se nesreća! Kako pežorativno zvuči. A da nije možda pao avion? Jadni piloti na kakvim kršinama izvode ruski rulet.

  4. Nazalost, starost i ispravnost gotovo svih aviona u VS su takvi da nije obezbedjena bezbednosti letenja. E sada, zasto se leti i zasto se primoravaju vrhunski piloti da ginu pitanje je za nadlezne u MO i VS. Susedne drzave su avione na kojima nije obezbedjena bezbednost letenja odavno prizemljile. Nasi piloti su zrtve spore tranzicije i predugog putovanja u Jevropu. Ministri se menjaju, a u proseku 1 do 2 aviona padaju godisnje uz nenadoknadive ljudske zrtve. Saucesce porodici pilota koji je poginuo nebrigom njegovih pretpostavljenih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.