SSP: Nedopustiva izmena Zakona o dobrobiti životinja

Ostavite komentar


  1. Zivotinje ta divna stvorenja treba makssimalno zastititi i voleti ih bezrezervno kao sto one vole nas!!!!

  2. Utopija je to, draga Jano. Lepo je da pročitam tvoje reči dok je moja maca koja se dosad ovde uređivala.zaspsla na kauču. Više ne gajim nadu u neku pravdu. To ne postoji. Neće ih zaštititi, ali ja znam šta bi se desilo onome ko u mom prisustvu pokuša da naškodi nekoj sirotojivotinji.

  3. Puna podrška predlogu,Onaj koji voli kuće i ima ga neka vodi računa,kao roditelj o detetu,a ne malo ću da vodim ja,malo ću ga pustiti komšiji,malo na ulicu.

  4. Sinterajska vlast,cestitamo ,Jos toljage da nam daju da se kad pubijamo pse i medjusobno poubijani,To ce biti kraj krajeva cuvenog nebeskog naroda,seca drva ,ubijanje zivotinje ,stidim se sto sam iz Srbije

  5. Izglasati zakon o obaveznoj sterilizaciji i cipovanju vlasnickih pasa.Moja 2 psa bila sterilisana a sada i macka.Uvesti ozbiljne kazne za one koji to ne urade.Samo tako ce se smanjiti broj lutalica.

  6. Ja sam za sve vrste ljubimaca ali uredno na povodcu i sa korpom.Anedozvoliti parenje ako nemate kome udomiti .Nedopustivo je da čopori šetaju i leže čak i pred institucijamap

  7. Bravo Rafi samo red i životinje nece biti problem problem prave nesavesni ljudi

  8. Ne verujem šta čitam! Udomila sam psa koji je bio izbačen i mogu samo reći da su psi bolji od ljudi milion puta. Požrtvovani, brižni, osećajni, zaštitnički se postavljaju…psi imaju pravo na život, ništa manje nego ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.