Šta ako se razbolite pre druge doze vakcine?

Profesor Radan Stojanović o mogućim smetnjama za revakcinaciju

Ostavite komentar


  1. ko zna kad cemo mi „obicni“ gradjani koji smo se preko euprave prijavili uopste i doci na red? bilo bi lepo da neki istrazivacki novinari dodju do valjanih podataka, koliko se gradjana vakcinisalo sa spiska prijavljenih?

    1. Ako se od 7 miliona vakcinisalo 500 hiljada, velika je verovatnoća da mnogi ostanu bez vakcine. Da niste toliko lenji i da ste mrdnuli iz svog stana, možda bi ste se i vakcinisali. Ja sam se vakcinisao bez prijave i bilo kakve veze. Odete, sačekate red i vakcinišete se, sve u roku od maksimum 30 minuta, sa sve čekanjem od 15 minuta nakon primljene vakcine. Sad su to ukinuli, jer nema više vakcina, ali niko Vam nije branio da odete. Naravno, oni koji su lenji, njima sve smeta i za sve im je drugi kriv. A što se vakcinacije tiče, čak je i cela opozicija pohvalila rad, brzinu i broj vakcinisanih. A i da nije, možete sami uporediti podatke sa ostalim zemljama. Naravno, ako Vas ne mrzi. Najlakše je kucati nebuloze po tastaturi, drkadžijo.

Ostavite komentar


Društvo

Blaži zemljotres u Orahovcu 9

Blaži zemljotres u Orahovcu

Zemljotres jačine 2,8 stepeni Rihterove skale pogodio je večeras blizinu Orahovca na Kosovu i Metohiji, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda (RSZ).

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.