Šta donosi jesenja šema televizije N1 1Foto: Promo

Jesenja šema televizije N1, koja je startovala danas, pred gledaoce vraća sve emisije na koje su navikli, a koje već godinama opravdaju činjenicu da je N1 prvi izbor kada se radi o informisanju u Srbiji.

 

N1, kao news kanal, ostaje dosledan onome što jeste – nastavićemo da informišemo gledaoce o svim aktuelnim dnevnim događajima i istovremeno ćemo se truditi da im kroz celodnevnim program ponudimo i jedan detaljniji, analitični pristup temama koje su bitne a koje nemaju prilike da vide u mejnstrim medijima.

Naši gledaoci su već navikli da je N1 uvek tamo gde su događaji. Od ove jeseni mogu očekivati još veći broj live javljanja sa mesta gde se vesti dešavaju. Sve relevantne događaje u zemlji pokriva N1 reporterski tim: Nenad Nešić, Žaklina Tatalović, Petar Gajić, Maja Đurić, Vanja Đurić, Filip Lukić, Mladen Savatović, Ana Novaković, Jelena Mirković, Adam Santovac, Sanja Sovrlić, Dimitrije Đurić, Tamara Urošević, Ana Opačić, Miloš Đošić, Dunja Ranković kao i Ksenija Pavkov, Gordana Bjeletić, Milan Stojanović, Milan Nikić i Nenad Božović.

Velika novost u programskoj šemi je izmena termina emisije “Iza vesti” koja postaje sastavni deo jutarnjeg programa N1. Danica Vučenić će, od ponedeljka do četvrtka, sa svojim gostima analizirati najaktuelnije događaje odmah nakon jutarnjih vesti u 9h.

Uz emisiju “Novi dan” koju vode i uređuju Nataša Miljković, Mia Bjelogrlić, Milica Đilas, Predrag Đukanović i Darko Nikolić od samog jutra gledaocima ćemo ponuditi ne samo visok standard kada je u pitanju informisanost kroz jutarnje vesti koje uređuje Milica Spasić već ćemo se truditi da diktiramo nove teme koje su u interesu gledalaca.

Istim tempom nastavljamo u toku dana kroz emisije “N1 Studio” sa Tatjanom Aleksić i Anom Kaplij kao i kroz “Dan uživo” koji vode i uređuju Maja Dragić, Tatjana Veselinović, Dejan Kukrić i Igor Košut. Sve što treba da znate o stranoj politici i svetskim dešavanjima i dalje možete čuti u emisiji “Global Fokus” sa Aleksandrom Godfroa i Dušanom Mlađenovićem.

Vesti i Dnevnik N1 ostaju simbol po kojima je N1 već devet godina prepoznatljiv na medijskom tržištu Srbije.

Večernji slot će biti u duhu “Newsnight” emisije, a ekipa koju čine Ivana Momčilović Odobašić, Miloš Milovanović i DImitrije Đurić biće tu od ponedeljka do četvrtka sa sjajnim gostima i temama koje ne smete propustiti. Svakog petka regionalni osvrt na aktuelna dešavanja donosi Marina Fratucan u emisiji “Crvena linija”.

Sa početkom jesenje šeme na male ekrane vraća se i emisija “Da sam ja neko” Rade Đurić a nedeljom gledaoci mogu da se opuste uz emiisju “Idemo dalje” sa Ivanom Zarić i Natašom Ristić.

Osvrt na nedeljna dešavanja donosi nam i dalje emisija “7 na N1” koju pripremaju Maja Nikolić, Emina Kovačević i Jovana Štetin Lakić.

Novi serijal Bez granica sa Andrejem gledaoci mogu da očekuju uskoro.

Naš dokumentarno-istaživački centar nastavlja da radi punom parom pa ćemo i dalje gledati dokumentarce u produkciji N1 koji otkrivaju brojne afere i osvetljavaju pojedine događaje koji potresaju naše društvo a ostaju bez epiloga.

Nastavićemo da budemo glas građana. Bićemo i dalje tim kome se veruje. I najvažnije: nećemo praviti kompromise.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari