Šta Foreign policy piše o situaciji na Kosovu: “Srbija se ponovo igra sa vatrom”

Ostavite komentar


  1. “Srbija je pre Prvog svetskog rata bila toliko u orbiti Moskve da je postala direktan uzrok rata između Ruskog, Austrougarskog i Nemačkog carstva.“ И овакввом смећу од историје има места у Данасу?

  2. Velike i bitne teme koje sluze da se ne obrati paznja na male i nebitne – Hrana poskupljuje dnevno, ogrev preskup a minimalna zarada sramota za spominjanje – Jad i beda, tuga i cemer !

  3. Znam da mnogo šta ovde ne valja ali vi ga ,iz Damasa,baš preteraste sa kojekakvim glupostima

  4. I sta nije jasno belosvetskim mocnicima, ni njihov narod ne misli kao oni, svima bi da budu gospodari

  5. I kakve veze ima to šta misli marginalni američki politički časopis, poznat kao glasilo Hilari Klinton

  6. Znaci po ovima Srbija treba da bude jadna , ponizavna i sikanirana od strane EU da bi dobila neku sicu od pomoci.

  7. Za vas iz danasa je najvažnije da prenosite sve što o Srbiji negativno iznose belosvetski razbojnici. Imate li i malo obraza. Neki tekst koji govori o ovoj zemlji pozitivno ne postoji pa čak i kad Novak donosi radost ovom narodu vi pustite nekoga ko će komentarisati negativno. Bojim se da ste stigli informer u blaćenju svega.

  8. Е Станиша ружиш име,твоја покварена и подла писања се казују за кога живиш.Брзо ће доћи време па нећеш имати више ове теме.Дао Бог.

  9. Шта све прочитах. Па ово ни Гебелс не би знао да напише…

  10. Komentatorima koji pljuju ovu analizu: koja recenica iz teksta nije tacna i ne odrazava stanje u Srbiji i na Kosovu? Tako Vam je i tako zivite kako se ponasate i kako glasate!

  11. Po vašem mi Srbi bi trebali samo da se povinujemo svakom zahtevu zapadnih zemalja i tada bi nam bilo dobro,videli smo mi njihovu dobrotu na delu 1999 godine i tada su nas ubijali a govorili nemamo mi ništa protiv srpskog naroda mi to radimo zbog onih koji su na vlasti u Srbiji,njihovom licemerju nikada kraja nije bilo a neće ga nikada ni biti.

  12. Foreign Policy (sa velikim P)! Na engleskom se svi nazivi pišu velikim početnim slovima u celini.

  13. E moji urednici Danasa. Koliki će ma kraju biti vaš tiraž? Možda to vama nije ni bitno? Gde će vas dovesti ovakva antisrpska kampanja i ko će vas na kraju čitati?

  14. Odajem priznanje „Danasu“.
    Objavljivanjem ovakvog smeća od teksta-što već duže vreme izgleda tendenciozno činite
    postali ste neoficijelna, ali zato najpreciznija agencija za „proveru javnog mnjenja“.
    Da li ste još uvek „novina“?

  15. Komentari jasno govore da ne vidite dalje od nosa. Kako vam je divni predsednik rekao nema ljubavi samo interes . E pa on se sam namešta. Svoju zemlju je počinio svom interesu pa šta očekujete da nas maze stranci.

  16. Невероватно, само је важно да сте против Србије. У тексту у коме се напада А. Вучић очигледан је напад на Србију. Тешко вама у вашој кожи. Мржња према рођеној земљи ништа добро вам неће донети. Западни увлакачи!

  17. Nisam pristalica ovog režima ali ovakvi tekstovi,retorika,mediji,razne nevladine organizacije sa prefiksom“evropski“ mi se gade.Vi ste druga krajnost,a ne zna se koja je gora.

  18. Opste je poznato da bi Imperijalisticke suprotstavljanje sile zaratile i bez atentata na prestolonaslednika ali Rusija je nas izabrala da ga mi svečano otvorimo i naravno žestoko nastradalo kao i uvek kad imamo takve saveznike. I samo te prve rečenice u tekstu bi bile sporne. Putinovi obožavaoci vole da čitaju Danas i još više komentsrisu, po službenoj dužnosti ili navijačkih strastima, svejedno.

  19. Nisam do sada komentarisao ali ako ste uocili isti i slican komentar onda mi je drago da imam ljudi koji isto misle.Foreign policy,CNN i ostali ameri su poznati po fabrikovanju lazi na koje se oslanjaju delovanja Natoa i posebno americke administracije.Ako su na Kosovu vecinski narod pre dvadeset i vise godina bili izlozeni teroru i tada pokazivali namere da imaju svoju drzavu onda je normalno da i pored dogovorenih SZO srpski narod treba da ima ista prava i br5ani svoja ognjista.

  20. Može li neko objasniti ko su „Kosovari“,koja im je vjera,nacionalnost,kojim jezikom govore?

  21. ako se ne negira nesto, da li to znaci da ono ne postoji. Npr. Kosovo. Istina boli., posebno ako se ne zeli da cuje.

  22. Jugosi i komunisti se amerima predstavljaju kao demokrate. I to ce paliti sve dok zadnjima odgovara.

  23. “Srbija je pre Prvog svetskog rata bila toliko u orbiti Moskve da je postala direktan uzrok rata između Ruskog, Austrougarskog i Nemačkog carstva.“

    Ameri i istorija… Francuska, Engleska, Italija… nisu ratovale…

  24. Znam ne volite vlast ,volite svoju državu,ovi će proći pasti u zaborav ali država SBIJA ostaje večno.

  25. Kosovo je srbija aliiii na Kosovu nikada nisam bio cak neznam ni gdje je

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.