Šta je akademija mladih lidera SNS i šta se tamo uči?

Obuka za mlade jurišnike SNS-a

Ostavite komentar


  1. Nekada je postojala politicka skola u Kumrovce, istorija se ponavlja….

  2. Preds.opstine Palilula je bio odlican student na ovoj ..Akademiji..!!!! Pokazao je prakticno sta je sve savladao!

    1. Овај ухапшени је био у жутој академији!!!

  3. Akademija!? Mene to više podseća na SS škole širo Austrije i Nemačke, za školovanje njihovog elitnog kadra. Zasnivala se na bezrezervnom obožavanju vođe i njegovom stalnom spominjanju i hvali, a blaćenju i ponižavanju Jevreja i svih protivnika nacističkog režima.

    1. Nisi mogao bolje da to objasnis, i na to da se nadovezem da je poznato da je nas Predsednik ranije mnogo citao o propaganda ministru gebelsu!

  4. Gledajući mladu liderku, mislim da im je jedan od najvažnijih predavača Sima megafon. Zato njega kontanktirajte. Ako vam nije poznato gde je, pa dobio je od gradonačelnice Niša kancelariju u centru grada.

  5. Regrutacija naivnih da vezbaju menjanje teza u korist jedne stranke. I da, kako rece Bata Stojkovic u balkanskom spijunu, nauce ko je zaduzen za istinu

  6. Svaki apsolutizam je u osnovi isti, a razlikuje se samo po stepenu morbidnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.