Šta je Filozofski fakultet odgovorio Ministarstvu prosvete na zahtev da se izjasni o istupanjima profesora Jova Bakića?

Ostavite komentar


  1. Bruke jedne, na pogrešnom ste mestu … jadno, sramote jedne.

    Pitanje: šta bi bilo kada bi neko nagovestio da će toga Bakića da juri ulicama, da bi ga prebio … šta bi bilo? … ne pravite se da neznate.

  2. Odgovordostojan visoko školske ustanove i velikog čoveka,dekana,Danijela Sinani.Profesor Jovo Bakić,veliki čovek i pravi intelektualac.Ne mogu njemu na crtu milićević i atlagić.

  3. Uuuuuuuuu…. kakav Garmisch-Partenkirchen!! Baš onako… profesorski! Svaka čast!

  4. Filozofski fakultet uvek na braniku demokratije i jednakih prava. Dekan Sinani pokazuje svojom odmerenošću, a istovremeno i kolegijalnošću šta znači prava osoba na pravom mestu.

  5. Civilizovan i u skladu sa zakonom odgovor koji Milićević neće ni razumeti, jer da razume bilo šta u vezi demokratije i slobodnog mišljenja i autonomiiji Univerziteta nikada ne bi poslao ovako smešne i nebulozne dopise Filozofskom fakultetu. Mi smo toliko propali u oblasti obrazovanja od osnovnog do fakultetskog da su ovi istupi pojedinih profesora prava retkost i da je sreće da ih ima mnogo više…., a ne balansera u svim segmentima akademske zajednice i poltronstva koje prati sve to.

  6. Tako je, bar neko poštuje Ustav ove zemlje i pravo na drugačije mišljenje! Bravo!

  7. Moj fakultet! 🙂 Kao nekadasnji student FF IU malo sam ponosan na ovakav pismen, jasan i nedvosmislen odgovor. Zapravo, samo ovakav odgovor je i bio moguc, sto, u stvari, mnogo recitije govori o dnu srpskog kulturnog, komunikacijskog ambijenta- primitivizam, neznanje, nasilje, nepotizam, korupcija, kriminal…

  8. Bravo za Filozoski fakultet, za dekana Sinanija. To je odgovor u skladu sa obrazovanjem, recitoscu, zakonom…Atlagic i nije profesor, a njegova biografija je opskurna

  9. Bravo.
    Moral je ono sto treba I sto proizvoidi Filozovski fakultet.

  10. Filozofija…-(minus) Moral, vi ste ocigledno zalutali na ovu temu. Bolje da se vratite u akademiju mladih SNS na doobuku. Ziveli

  11. A šta će sada prof.dr Marko Atlagić? Promeniće ploču kao i uvek dosad.

  12. A ko je taj Marko Atlagic. Nije mi poznat u akademskim krugovima. Jedino ako je plagirao nesto….

  13. Dostojanstven i poučan odgovor!
    Savetovao bih naprednjačkoj vrhuški da počne sa laganim atletskim treninzima, čim prođu ove vrućine.

  14. Sta bi bilo da je Vucic njemu rekao one uvrede?Sram te bilo profesore moglo je to drugim recima!

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.