Šta je Latinka Perović govorila pre 20 godina na sahrani Ivana Stambolića?

Arhiva Danasa: Izdanja od 03. do 09. aprila 2003. godine

Ostavite komentar


  1. Najbolji dnevni list u bratskoj Srbiji kojega jedino pratim. . .poštovanje!

  2. zato sam ja te iste godine zbrisao iz tog pakla !
    od tada…, zivot ima smisla, a raja tamo nek’ se i dalje pita sta je problem – udba !
    bezite ljudi sa balkana, to je rupa bez dna i tu istoriju niko ne pise niti pamti.

  3. Kako smo sejali dobro smo i prosli. Nama ne treba spoljni neprijatelj dovoljni smo sami sebi.

  4. Nismo Miloševića smeli da isporučimo Hagu. Trebalo je da visi u Srbiji, koju je unakazio, zajedno sa pobrojanim paščadima.

  5. Haski tribunal je i formiran prvenstveno da izvuce Milosevica, pre nego se neko seti da mu sudi ovde, a onda je i posluzio da se osude svi Srbi, koji su se drznuli da brane svoj narod. A Milosevic je prebacen u Rusiju, gde je umro prirodnom smrcu. Ovo sve zato sto je bio glavni agent cije za balkan.

  6. Interesuje me kako je Milošević mogao da naredi njegovo ubistvo koje se desilo 25.avgusta,a tada se prijavljivanje za predsednika već završilo,i uveliko se zašlo u izbornu trku,a dotični gospodin se nije ni kandidovao za predsednika.Kako je onda on bio takmac Miloševiću?

Ostavite komentar


Društvo

"Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum": Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji "traga" za njim i bratom 9

„Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum“: Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji „traga“ za njim i bratom

Uroš Panić, sin Petra Panića, nekadašnjeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, još jednom se našao u žiži javnosti, a ovog puta zbog hapšenja u Budvi prošle nedelje zbog neprijavljenog boravka u tom gradu, dok nadležni u Srbiji i dalje "tragaju" za njim i njegovim bratom zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.