„Mi smo mislili da je priča o doktoratu Siniše Malog zaključena“: Šta kaže prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu o slučaju plagijata

Ostavite komentar


  1. Ja mislim da će taj sud doktorat dodeliti i mentoru „najboljeg ministra finansija“ u istoriji Srbije!

  2. Aman ljudi,čovek je prepisao (plagirao) tuđi rad i potpisao kao svoj.Šta tu treba još da se desi?On treba da odgovara krivično zbog falsifikata i sticanja nezakonite materijalne koristi i lažnog predstavljanja..

  3. Prorektor univerziteta, koji misli ( u množini ) da se priča o poništavanju nečijeg doktorata može kompletno zaključiti odlukama van pravosudnog okvira, se ne razume u svoj posao.

  4. Da ste hteli, vodili biste postupak u skladu sa propisima, pa ne bi sud imao šta da vam zameri. Na čiju vodenicu idete vidi se i iz ovoga da nemate vremensko ograničenje. Znači ponovnog postupka neće biti nikad. Ne zamlaćujte javnost kako ste zatečeni, ima ko vas zna

  5. Dali je moguće da se očit plagijat jasan i lajiku ponovo proglasi validnim.Ako se to desi onda smo mi puklo načisto i da AV kontroliše sve pore života na štetu naroda.

  6. Oni su zakačili za neke proceduralne stvari. Mogu biti. Ali ne mogu , niti imaju znanja ni kredibiliteta, da ponište odluku kojom je utvrđeno nekadašnjoj ponašanje i doktorat nije validan . Sramno je to braniti na ovaj način.

  7. Molim ČASNI SUD ako bi ikako moglo meni jedna Magistratura.
    Unapred zahvalan,
    Građanin Pokorni.

  8. Ako dokažu,verujem da hoće, tog Sinišu da ga razreše svih dužnosti i da ga javno na televiziji izblate. A gospodin,ako zna šta je sramota, da se pokupi i ode .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.