Šta nam kazuju brojke o novozareženima koronom u Kraljevu?

Ostavite komentar


  1. Zamrznute probe čekaju!?!? Koji apsurd!! Umesto da se probe brže analiziraju i pozitivni izoluju i leče, čekaju, na šta?! Znači da nema dovoljno testova, laboratorija, angažovanja i stručnosti za rešavanje!!!
    Ima dota aktivnih i mlađih stručnjaka, zašto aktiviraju starije vojne penzionere, kao da su vojni bolji, ili je samo strategija za manipulaciju narodne psihe!!

    1. Auuuu, nikad mi neće biti jasna situacija čoveka koji laže narod za pare.

  2. U kraljevu je situacija ne losa nego alarnatna ali kriju prvo o rezultatima zarazenih mnogo ali mnogo veci nazalost je broj pozitivnih ali vlast kao i svaka vlast kriju kao da ovde cveta med pa snimite situaciju svakog dana ispred tkz kovid ambulante i sve ce vam biti jasno

  3. Zašto je obustavljeno radjenje testova u Veterinarskom zavodu???? Dok su ih tamo radili ( do prošle nedelje) rezultati su stizali za dan, najviše dva. Zašto je to prekinuto???? Možda zato što su davali javno br pozitivnih?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.