Šta se zaista desilo u OŠ "Miloje Vasić" u Kaluđerici: Direktor demantuje da je bilo "brutalnog nasilja" 1Foto: osmilojevasic.edu.rs

U OŠ “ Miloje Vasić“ u Kaluđerici juče se dogodio incident u kome je učestvovalo nekoliko učenika, ali, prema tvrdnji direktora te osmoletke Nebojše Trifića, niko nije povređen.

Direktor u izjavi za portal Danasa demantuje navode u pojedinim medijima da je reč o „brutalnom nasilju“ nad učenikom prvog razreda.

– Nikakvog nasilja te vrste nije bilo. Znate kako, bio je veliki odmor, nekoliko učenika se našlo u toaletu… Jednog učenika su gurnuli i on se požalio učiteljici koja je pokušala da utvrdi ko je u tome učestvovao. Preduzeli smo sve mere, o incidentu je obavešteno Ministarstvo prosvete – rekao je direktor, koji je, kako nam je rečeno u školi, u trenutku kada smo pozvali u kancelariji razgovarao sa pripadnicima MUP-a.

Pojedini mediji objavili su prethodno da su tri neidentifikovana učenika starijih razreda tokom velikog odmora napala u školskom toaletu jednog prvaka, da su mu stavljali glavu u wc šolju, udarali njegovom glavom o zid i oborili ga na pod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari