Šta stoji iza napada poslanika SNS na Krizni štab i Vučićevog izvinjenja

Diskreditacija struke i podilaženje biračkom telu

Ostavite komentar


  1. Đuka je poznat po svojoj doslednosti, koliko se sećam govorio je da neće glasati za vladu u kojoj je Zorana Mihajlović ali neštonisam primetio da je bio protiv kada je trebalo ponovo izglasati vladu Ane Brnabić

      1. Ma tebi niko nije „jak“ ako se ne zove Aleksandar Vucic. Taman da ti kaze da streba da „glodjes“ falus svaki dan ti bi to ukapirao kao „boziju zapovest“. Kakve veze ima ko su analiticari? Znaci izneli su svoje misljenje o situaciji koje provaljuje i dete od 8 godina pod uslovom da nije botina SNS-a poput tebe i to je citava prica. Ti mozes da se slozis sa tim, ili ne. To sto vi imate te mantre kao „diskreditujete“ nekog, a sami ne verujem da ste dve „strucne knjige“ procitali u zivotu (pod uslovom da znate sta je strucna literaura za bilo koju oblast i da ste uopste culi da to postoji). Znas, konjina misli da je manja konjina ako sve dovede na nivo konjine, na zalost cak i da uspes da spustis sve ostale na taj nivo bolna istina je da ti svakako ostajes konjina, nema koristi za tebe ako zamislis da su drugi isti kao ti, a nisu. To je upravo ono sto vi radite, ne pokusavate da nadogradite sebe, prosirite vidike i mislite svojom glavom, vec svakog ko ima sta da kaze vi pokusavate da srozate. Zamisli, jaki vam analiticari? A ti si? Ko? Da bi ocenjivao neciju strucnost u bilo cemu?

        1. Obavezno barem cenzurirati svaki komentar kojim se dovede u pitanje stav i mišljenje gostiju opozicionim medija. Posebno dosljedno, kao i do sada, napadati svaku izjavu Vučića, bez obzira dali je u pravu ili ne. Takvom praksom opozicja sigurno dolazi na vlast!? Ko zna, možda će će narod povjerovati i promenti mišljenje na sljedećim izborima. Može se desiti da se zaborave obećanja petooktobarsku pučista i svojih praznih džepova!? Još Miljacka nije odnela mostove, ali čuda mogu da se dese. Samo čudo može vratiti petooktobarce i njihove trabante ponovo na vlast.

      2. Nisu studirali Megatrend, kupovali i falsifikovali naucne radove i titule. To je za tebe nepoznata materija. Ali, ti si svoj zadatak ispunio po nalogu Megatrend elite koja nazalost vodi drzavu u propast.

        1. E grdno grešite i još ste grđe obavešteni: najveća „perionica“ nazovi diploma sa „Megatrenda“ je upravo FPN. Tamo se liferuju nazovi masteri. Polovina „kadrova“ iz skupštine grada Beograda ima baš tu „titulu“ i to „stećenu“ na FPN.

        2. U odnosu na koji period i po kojim parametrima(ne mišljenjima) sadašnja vlast vodi Srbiju „u propast“!?

    1. Koju istinu? I da, Vucic nema manira, to je jednostavno nemoguce staviti u istu recenicu ako vam neko nije napisao da tako treba.

  2. Iza napada poslanika SNS na Krizni stab stoji onaj ko se zbog tih napada izvinjavao. Motivisan zeljom da se prikaze kao strog ali pravican.

  3. Ejjj zemljo Dembelijo, za šta se plaća iz budžeta ova menažerija sa FPN da sada „advokatiše“ Kriznom štabu i „pretresa situaciju“. Koliko samo beskorisnih tzv radnih mesta i pozicija,užas!

  4. FPN, Ekonomski i Pravni fakultet u Srbiji treba ugasiti kao totalno promašene investicije. Empirijski dokazano u poslednjih bar 30 godina.

  5. Klasična FARSA u skupštini.Jednostavno su PROČITANI odavno.Glume između sebe i vlast i opoziciju.Stašno i tužno.A,ovaj se kao izvinjava da bude kako je on DOBAR MIROTVORAC…MAJKO MILA….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.