Šta znači obavezivanje Vučića i Hotija da će raditi na tome da 69 država dekriminalizuju homoseksualnost?

Srbija i Kosovo uz zemlje koje poštuju LGBT prava

Ostavite komentar


  1. Sigurno da su u pravu demokratske drzave sa ove Planete, a ne one drzave koje se bore za zaostalost, koja se naziva tradicijom nasih polupismenih predaka.

    1. A kakve veze imaju prava homoseksualca sa odnosima Srbije i Kosova? Ako se pročita između redova to je još jedna packa Srbiji zbog odnosa sa Rusijom u kojoj se homoseksualizam smatra bolešću. Što u stvari i jeste.

    2. Tradicija je da imas potomstvo jer bez potomstva nema covecanstva.
      Ne treba da budes mnogo pismen da bi to znao, ali treba da budes mnogo besan i razmazen da budes homoseksualac, cak i ako si rodjen tako.
      Spavaca soba nikoga ne interesuje, radi tamo sta hoces.
      Sve je srbija posvrsavala od zbrinjavanja bolesnih, socijalno ugrozenih, gladnih i obespravljenih, da joj prioritet bude lgbt koji ima sve, nema bre pruge.
      Gde je sada lgbt premijerka da brani stavove lgbt zajednice, nigde, zasto jer su i njoj objasnili da ne talasa.

      1. @S Markovic.U odnosima dve odrasle osobe ne postoji samo spavaca soba nego cela kuca,dvoriste i penzija.Moraju se regulisati njihova prava i njihovi novci.Jer ako jedno umre ono drugo nema pravo na nasledstvo.To sto vi kazete da je u Srbiji mnogo gladnih i sironmasnih je upravo zbog takvih hipokrita kao sto ste vi.Jos samo trebate da trazite da vam homoseksualci prave decu.Onda biste bili najsrecniji….jelda?

      2. Srpska najtalentovanija deca idu u napredne drzave i tamo se bave NAUKOM, a ne u zaostalim rezimima, gde se narodu podmecu sporedne stvari koje je ne znace NISTA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.