Stanislava Pak: Botovi služili za potvrđivanje virtuelne stvarnosti koja se servira putem medija

Ostavite komentar


  1. Jasno je čemu služe botovi , a vi ispravni i naivni šta ste za to vreme radili ?

  2. Neverovatno kako daju komentar sve „bivši“ članovi SNS. Da li imalo znaju za sramotu, pogotovo Stanislava, Zorana…. Ne ne znaju, bilo im je lepo dok je trajalo a sad se utrkuju koja će više da pljuje po SNS.

  3. Znači kad dođete na vlast(NIKADA) vi ćete doneti adekvatne zakone koji to zabranjuju? Sobzirom da ste vi i uveli botovanje u Srbiji

  4. Ova osoba je to znala i dok je radila za njih. Baš me interesuje na koji način i kojim mehanizmima ona sada opravdava sebe pred sobom. Ili pred svojom decom. I koje vrednosti ona prenosi svojoj deci. I zašto se ova vest prenosi nama koji čitamo Danas.

  5. Ona sada nije deo SNS pa udarila na istu tu stranku koja je hranila i davala joj platu.To govori vise o njoj kao coveku nego o stranci

  6. Svetlana Pak nesto mi to ime nije poznato kome ona drzi predavanje kad ne znamo ni ko je

  7. Све рече и ништа не рече! Ботови нису изум Српске напредне странке, зна госпођа одлично!

  8. Stalno neka nova, nepoznata lica, sa novim napadima i navodnim argumentima. Najlakše je napadati, dok im je narod u drugom planu.

  9. A gde je Stanislava bila pre par godina da prica ovo sto i sada. Razocarenje u nerealne zahteve ocigledno razveze jezik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.