Stanje u medijima gore nego devedesetih

Debata u Čajetini o utvrđivanju javnog interesa na lokalnom nivou

Ostavite komentar

  1. Devedesetih su nam govorili da su rafovi puni, a vi uđete u radnju, nema ničega. Govorili su da nema protesta, a ljudi su konstantno bili na ulicama. Pa, nismo baš tako kratkog pamđenja. Sada možete čuti i za i protiv.

  2. Neznam sta je gore nego devedesetih zna se da su N1 , b92 ,danas i blic opozicioni, opozicija ima svu slibodu i svuda se cuju cak i na rezimskim medijima da tako kazem. E sad da vidim da li ce ovaj komentar proci ili cete napraviti cenzuru.

  3. Ne bih se slozio da je stanje u medijima tako lose,dostupnost informacija je je u danasnje vreme mnogo bolja,tako da je pitanje samo iz kog medija sese te informacije uzimaju.

  4. Svima je jasno da to samo mediji koji podržavaju opoziciju mogu tako pisati ali pritom udaraju i na Srbiju jel u velikoj meri zavisi od slobode medija i naš ulazak u EU!

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.