Nakon velikog uspeha kampanje „Recikliranje je kul“, kompanija Fijat Krajsler automobili Srbija (FCAS) juče je, zbog velikog interesovanja kupaca, najavila nastavak ove akcije koja promoviše reciklažu i ekologiju, pod istim uslovima koji su važili tokom maja i juna, i to sa najatraktivnijom ponudom na tržištu, saopšteno je iz kompanije FCA Srbija, uz napomenu da u okviru drugog dela ove kampanje, pod nazivom „Novo je kul! Još više ako je domaće!“, kragujevačka fabrika želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih vozila da zamene svoja stara vozila za novi model „fijat 500L“, uz 2.500 evra bonusa za reciklažu ili zamenu staro za novo nekog od domaćih modela, bez obzira na godinu proizvodnje.

– FCA Srbija, kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način svojim kupcima nudi vrlo praktično rešenje da stari automobili uklone sa ulice, a da pritom imaju veliku ekonomsku korist u vidu bonusa koji ostvaruju pri reciklaži vozila, odnosno zameni staro za novo – kaže Umberto Janućeli, komercijalni direktor kompanije FCA Srbija.

FCA Srbija, poručuju iz ove kompanije, nudi 2.500 evra specijalnog bonusa prilikom reciklaže vozila domaće proizvodnje, bez obzira na godinu njegove proizvodnje. Svi vlasnici „juga“, „zastave 101“, „floride“, „zastave 10“, „punta classic“ ili „500L-a“ koji žele da recikliraju svoje vozilo od FCA Srbija će dobiti popust od 2.500 evra. Istovremeno, oni koji žele da zamene svoje vozilo po sistemu staro za novo, dobiće dodatnih 2.500 evra kao podsticaj na procenjenu vrednost polovnog automobila.

– Svi kupci koji žele da recikliraju modele stranih proizvođača takođe dobijaju popuste za kupovinu novog automobila iz ponude FCA Srbija, koji važe još iz prvog dela ove kampanje. Oni će dobiti popust od 2.000 u slučaju da je automobil stariji od 15 godina i popust od 2.500 evra ako je vozilo starije od 20 godina. Takođe, svi koji žele da zamene svoja stara uvozna vozila za „fijat 500L“, po sistemu staro za novo, dobiće popust od 1.500 evra, navodi se u jučerašnjem saopštenju kompanije Fijat Krajsler automobili Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari