Stefani Frapar: Žena u „mačo svetu“

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Jasno je da je ovo forsiranje žena deo šireg projekta i da iza ovoga stoje iste snage iz korporacijsko-medijsko-političke svetske kaste-klase, koje promovišu i migrante ili LGBTQ populaciju. Ako je za utehu ženama iza projekta forsiranja žena stoje muškarci, sa lošim namerama svakako.. Žene imaju svoj fudbal i one bi trebalo da se bave njime, imaju svoje sudije za te mečeve, ali to „svetskim meštrima“ nije dovoljno, oni žele veće rasulo i današnje tzv.emancipovane žene su njhovi specijalci-loše je što većina žena ne razume koja se igra tu igra.

  2. Biće mi zadovoljstvo da vidim ženu kao fudbalskog sudiju. Kada je jedna žena prvi put poletela u vasionu, mnogi su rekli: do sada se stalno svet vrteo oko žene, vreme je da se malo i žena vrti oko sveta.

  3. Bas dobro sto su zene sudije usle u maco svet.Ovo ce uticati na cistiju igru i manje brutalnih prekrsaja u samoj igri.Bas oni najtvrdji maco prekrsioci se boje zena kao vraga.Zbog bledog,bolje reci bledolikog oca,koji se nije mesao u njihovo odrastanje.Pojavom zena kao sudija ce vremenom iskoreniti fudbalske huligane kao najekstremnije maco“saigrace“ u haosu na stadionima kao i u gostima kod protivnika.Najekstremniji od ovih ekstrema nikad nisu loptu sutnuli i svoje traume iz detinjstva kompeziraju huliganskim prevrtanjem i unistavanjem svega onoga sto je ljudska civilizacija stvorila.Bas oni se vise boje zena nego najhrabrijih policajaca.Jer ne znaju sta je to zena.Da se ja pitam,zene sudije bi trebalo postaviti u svim problematicnim utakmicama.Izmedju klubova gde igraci imaju najvise zutih kartona.Na samim stadionima bih postavio zene kao sekurity umesto muskaraca.Zbog huligana.To bi uostalom bilo lepse za oko za ostalu publiku koja voli sport i sportsko takmicenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.