Stefanović: Naslovna strana lista "Danas" bruka i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija 1Foto: FoNet/MOD

Naslovna strana dnevnog lista „Danas“, kojom se opozicija i raznorazne interesne grupe obračunavaju sa sinom predsednika Aleksandra Vučića – dakle ne sa predsednikom, već njegovim detetom – bruka je i sramota kojoj od jutros svedoči cela Srbija, navodi ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović u pisanom saopštenju.

„Crtanje mete na leđima jednog deteta brutalnim lažima, u kojima se uvažavaju čak i izjave osuđenika i iznose perfidne i besramne konstrukcije, novi su nivo niskosti koji su Đilasovi mediji uveli u našu zemlju“, navodi on.

Kako dodaje, „normalan“ čovek ne može da se ne zapita gde je granica.

„Da li su u našoj Srbiji pređene sve granice pristojnosti i da li pojedini mediji imaju pravo da, bez ikakve odgovornosti, plasiraju laži satanizujući čak i nečiju decu? Do kada će pristojna Srbija da ćuti na kreiranje atmosfere u javnosti u kojoj je sve dozvoljeno, pa se sa udaranja nečasnim sredstvima na političke protivnike i njihove porodice, sada prešlo i na decu“, pita Stefanović.

On objašnjava da ne može da se slomi „jaka Srbija“.

„Nemoć, nesposobnost i očaj Đilasa i raznih interesnih skupina što ne mogu da pobede Aleksandra Vučića na izborima i slome jaku Srbiju na čelu sa njim više se ne daju sakriti. Poručujem im da Aleksandra Vučića svakako neće slomiti, a o sebi su već svojim postupcima narodu dovoljno rekli“, ukazuje on.

On je pozvao „celu Srbiju da glasno osudi ovo bestidne napade na porodicu predsednika naše države, u kojima se udara čak i na ono najvažnije u životu svakog čoveka – decu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari