Stefanović o pozivu u policiju: Pomoći ću našim organima da dođu do istine 1foto FoNet Milica Vučković

Nebojša Stefanović, nekadašnji ministar unutrašnjih poslova naglasio je da mu je drago što je dobio poziv Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, ističući da će pomoći državnim organima da dođu do istine.

“Sutra ću pomoći našim državnim organima da rasvetle događaje o kojima se govorilo u javnosti i da konačno dođemo do istine. Drago mi je da padaju u vodu i laži o tome kako imam nekakvu zaštitu, koje i plasiraju oni koji se plaše pravde”, napisao je Stefanović na svom tviter nalogu.

Neposredno pre njegovog tvita, MUP je saopštio da je SUK pozvao Nebojšu Stefanovića i Dijanu Hrkalović, kao nekadašnje najviše rukovodioce Ministarstva unutrašnjih poslova, na razgovor radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti.

“Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari