Stefanović: Policija će rigorozno kažnjavati

Ostavite komentar


  1. Koliko nocu imate u pogonu dzipova i autobusa kojima razmestate migrante po Srbiji ? Dajte te aktivnosti pod plastom mraka i policijskog casa da blize pojasnite gradjanima Srbije , pa ce posle da nas sve nakaznjavate, koliko god vas volja. Molio bih vas da ne cenzurisete surovu istinu tako vam pet miliona maski od kojih jos nisam mogao da nabavim nigde ni jedan jedini komad.

  2. Ko ce vas kazniti sto dovodite migrante u vreme policijskog casa,zato ima para,stid i sramota od naroda sto cuti?

  3. Vreme kada se svi do jednog moramo da budemo diciplinovani. Disciplina moze biti problem samo onima koji su u zivotu navikli da u svakoj situaciji budu neodgovorni.

  4. Samo kažnjavajte…ispraznio se budžet pa treba…udri po drčnoj sirotinji državno naša

  5. Jadna smo mi država! Kad treba kažnjavati penzionere, tužilaštvo je tu – a kad treba hapsiti u korupciju ogrezle političare, njih nigde nema! Banda lopovska!

  6. I treba tako za ove koji ne mare za dudji ni za svoje zdravlje. Moraju da shvate da vlast ne radi protiv naroda, vec vlast radi za zdravlje naroda i zato su date mere

  7. Oštrije mere mogu nekolicinu da urazume da je potrebno jedinstvo u postovanju uvedenih mera i sto manje izlaziiti.

  8. Sve bi ja to kaznila. . zbog takvih ispastamo mi koji postujemo…nedokazani ljudi

  9. Pojedinci nikako da shvate da su mere Vlade uvedenje kako bi se gradjani zastitili i bilo sto manje zarazenih i umrlih.

  10. Pojedince treba novcano kazniti kako bi postovali mere koje su na snazi, Srbin najbolje uci kada ga „udare“ po dzepu.

  11. Nadamo se da će se pojedinci dozvati pameti i poštovati mere jer jedino na taj način ćemo prevazići ovu nevolju.

  12. S nasim narodom nazalost ne moze drugacije. Toliko puta je receno koliko je ozbiljna situacija, da je vazno da se postuju mere i opet ima pojedinaca koji i dalje krse. Totalno neodgovorno.

  13. Disciplina može biti problem samo onima koji su u životu navikli da u svakoj situaciji budu neodgovorni.Nema mesta bilo kakvom inatu jer životi su važniji od bilo čega shvatimo to.

  14. Bas lepo sto su stigli botovi sa twittera. Isti komentar pod 20 razlicitih imena uzastopno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.