Stefanović: Policija pronašla dokaze kod Bulatovićevog prijatelja i člana SSP

Ostavite komentar


  1. Samo u Srbiji je poligraf dokazno sredstvo (kada to nekome odgovara)i nigde više u svetu. Tako na primer predsednik prođe poligraf i dokaže da priča istinu a svi znamo koliko on stvarno govori istinu i on to stalno tvrdi. Onda Radojičić prođe poligraf i dokaže da nije umešan u ubistvo Olivera Ivanovića i da je nevin ali ne sme da ode na Kosovo. Pa ako je prošao poligraf zašto ne ode tamo?

    1. Ovo je samo za ogranicene ljude.zar bi taj kum,komsija ili sta vec,napisao s farbom i cetkom nesto,a da to isto drzi u svojoj kuci? Taj koji je napisao je sigurno negde bacio farbu i cetku, a ne da drzi u svojoj kuci

  2. Bravo snosovski majstori, donosači bureka, pečenjari, keramičari i ostali…Bravo na inventivnosti u rešavanju slučajeva napada na političke protivnike! Za vas je paljenje Rajhstaga dečija igra pa mislite da se takvim igrarijama služi i ostali svet.

  3. Kod nas stranke stalno posežu za ovakvim sredstvima naričito pred izbore,ili ako im je pao rejting.Zato se niko i ne uzbuđuje naročito, jer se zna da je u pitanju kućna radinost.

  4. Rekoh li ja, da je to njihovih ruku delo. Bruka i sramota, cime se sluze. Pa se cude sto ih gradjani Srbije nece. Fuj!!!

    1. Eeee . . . ovo su “ DOKAZI „. . . kod “ naseg prijatelja “ Lukacenka se strelja sa takvim debelim dokazima a u , nama dragoj “ Severnoj Koreji samo sa jednim od navedenih dokaza ( odbijanje poligrafa ) osobu “ pojede mrak “ . . . nego da podsetim Nesu iz Bg -a ( ne legalnog ni legitimnog “ ministra “ ) na Krusik , Jovanjicu ili pedofila bliskog rezimu . . .

    2. Malo je to cudno. Koji idiot bi u svojoj kuci zadrzao ocigledne dokaze krivicnog dela? Poligraf je jedan zastareli uredjaj koji ima samo jedan smisao – da zaplasi ljude, jer je nepouzdan. Uostalom, vec smo vise puta imali prilike da se nasmejemo zloupotrebi tog „uredjaja“. A nas vrli ministar nas je toliko puta prevario, da je sasvim normalno da smo VEOMA skepticni kada nam salje svoje (politicke) poruke. Ovaj incident apsolutno ne bi bio vredan paznje jednog ministra ni u jednoj normalnoj drzavi. Osim u onoj u kojoj se sumnja da je neko iz njegove stranke odgovoran za to.

  5. Nasli mu boju i cetkicu ,policija je na ozbiljnom zadatku,verovatno ce grafit da odnesu na forenziku,i da uzmu DNK,imaju dlake sa cetkice.

  6. U ovo saopstenje ne bi poverovalo ni dete od 8 godina – kao da je prepisano iz krimi filma iz 60-tih godina, stucnjaci koji proveravaju rukopis proveravajuci natpis cetkicom i olovkom! Kakve budalastine, majko moja!

  7. Pa naravno….sta ste vi očekivali od slinče?
    Da ce stvarno sprovoditi istragu ovako jadan i nesposoban?
    Za njega je poligraf ,,sveto pismo,, dokaza krivice ili nevinosti!
    Tako je to kad ,,diplomiraš u Sava Centru,,!

  8. … i našli su dnevnik u kom je napisao „Nadam se da policija neće otkriti šta sam juče radio sa farbom i četkama po kući svog prijatelja!“ Ovo su „dokazi“ namenjeni SNS biračima, niko sa dva grama mozga ne bi progutao ovakvu glupost.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.