Stefanović: Pravosuđe krivo za puštanje na slobodu uhapšenih u policijskoj akciji

Ostavite komentar


  1. Da li je ministar obznanio koliki je broj privedenih kojima nisu napisane prijave, pa su zbog nedostatka prijava pusteni iz pritvora.

  2. Taj koji može da pusti kriminalce sa ilegalnim oružjem da se šeta po Beogradu neodgovoran.

  3. Ovo je bila igrica pred dolazak Putina i nikakva borba protiv krimanala.Ne sudi sud nikome zato što je „poznati kriminac“već za delo koje je napravio.

  4. Pa imamo situaciju da i advokati daju podrsku protestima jer se kako kazu zale na sistem. ministar kaze da je pravosudje krivo za policijske akcije. i vratimo se na to da te uhapsene verovatno brane ovi advokati koji protestuju. Svakako pravosudje ispada glavni krivac… dobro kaze Stefanovic

  5. Stefanovicu zasto niste cekali raspisivanje izbora!? Ovo je stvarno kardinalna greska sa vase strane!

    1. Pa u mom gradu su uhapsili 3 narkomana i jednog sitnog dilera.Jednom su pronasli 2,3 tablete leka za skidanje sa heroina a kod drugog semenke.A novine su objavile da su uhapseni najveci kriminalci .Laz,laz,laz

  6. Vi kažete pušteni su. Nažalost jesu. Da se ja pitam ne bih ih pustio nikad. Apsolutno krivim pravosudne organe.Država mora da ispita rad Tužilaštva.

  7. Kojesta Stefanovicu, u jednom gradu uhapsen je lik samo za drzanje droge i to par grama marihuane, jedan za tesku kradju i jedan za ugrozavanje sigurnosti, od toga pusten je samo ovaj narkoman…Od 2012. godine vi naprednjaci sami birate sudije i tuzioce pa izvolite procesuirajte kriminalce!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.