Stefanović: U 2019. zabeležen najmanji broj izvršenih krivičnih dela u poslednjih 25 godina

Ostavite komentar


  1. To ne znači da su se krivična dela smanjila, nego da se manje beleže. Neće se kriminal iskoreniti tako što sve kriminalne poslove preuzmu predstavnici vlasti.

  2. Naslov teksta je vrlo precizan, verovatno i tačan, ali je problem šta sve nije zabeleženo.

    1. Spala avu centru grada ti kradu stubove u 9 ujutro sa tvojim kamerama I ti ih uhvatis tek kod 6?!Da je pravde odavno bi vi bili van tih funkcija!!

  3. Čovek (upitah se da li je) je u pravu: najmanje zabeleženih a najviše urtađenih krivičnih dela

  4. Hoce da kaze da je 2019 godina sa najmanje otkrivenih zlocina…. 2021 policiju necemo ni imati, moci ce svako da radi sta god hoce tako da kriminala nece ni biti jer nece biti milicije ni sudova.

  5. Pa nije ni cudo kada su sve kriminalce zaposlili u drzavnoj upravi i legalizovali kriminal, dok su suparnicke klanove likvidirali.

  6. Ha, kako najmanji broj krivicnih dela govori o stopi kriminala? Znaci, moze se reci da se kriminal smanjio (sto je malo verovatno), moze se shvatiti da organi ne rade dobro svoj posao, ili ono sto je najverovatnije da se takvim radnjama i ljudima koji ih cine gleda kroz prste. Znaci, to sto je broj slucajeva koji su procesuirani smanjen nikako ne znaci da ima manje kriminala, cak mislim da je suprotno. Tj., kriminalci su nasli nacin da budu deo nekavog dila, ili ovoj nasoj vlasti znaci da ima manje slucajeva jer se cela njihova filozofija vodjenja drzave svodi na fingiranje brojeva koji pokazuju kako su oni mnogo dobri, bar sto statistike tice. Sto je sve to u realnom zivotu mnogo drugacije, to je nebitno.

  7. Izgleda da se u krivična dela ne računaju mafijaška ubstva, porodična ubistva, posedovanje i dilovanje droge, nanošenje štete privrednim subjektima nepoštenom trgovinom, pa kad to odbijemo, ostaje najmanje IKAD (što bi se srpski reklo).

  8. Kada bi se malo pročačkale opštine,javne nabavke,subvencije,pevanje po trgovima,trgovina vojnom opremom….Ma da koja vajda od beleženja?????????????

  9. Racuna li se, Stefanovicu, u krivicno delo, pre neku noc sto je decko od 19 godina u V. Plani izgubio zivot, od nicim izazvanih batina pri povratku iz diskoteke?? Nekoliko puta sam citala, sve mislim pogresno citam. Nestvarno.

  10. Nikad vise,dokaze imamo svakodnevno u svim novinama pa i vasim tabloidima,ministre.Opet nosis ruzicaste naocare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.