U sredu, oko 13 sati, u Požarevcu kombijem Pošta Srbije stigao je izborni materijal za vanredne parlamentarne izbore, koji će se održati u nedelju, 16. marta.

U pratnji kombija sa izbornim materijalom, pored jakih policijskih snaga koje su ga obezbeđivali, da se, slučajno, neko ne bi drznuo da pre samih izbora neko ne ukrade “volju građana”, bio je I član RIK-a, Predrag Savić, inače dugogodišnji kordinator RIK-a za braničevski okrug prilikom razno, raznih, izbora. Pored Savića u pratnji su bile I savetnice u RIK-u Irena Vlatković I Božana Vijinović, kao I referent Danijela Voćak.

Kordinator RIK-a Predrag Savić rekao je da mu je ovo deseti put da prati izbore, koji se održavaju na teritoriji Braničevskog okruga, I da do sada nije bilo nikakvih problema tokom izbornog procesa, sem nekih sporadičnih I pojedinačnih.

-Meni je ovo deseti put da ovde pratim izbore I mogu reći, da su se do sada svi izbori koje sam pratio, odvijali u fer I demokratskom duhu. Tako se nadam da će I ovi izbori tako proći, jer, stvarno, nema razloga da bude drugačije-rekao je Predrag Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari