Štrajk glađu zbog malih zarada u „Lasti“

Ostavite komentar


  1. Nemogu davas razumem , Slovenija , istra hrvatska traze vozace autobusa , plata dobra , nije daleko , vi stajkujete zbog male plate . Svama nesto nije uredu ?

  2. Bar vozači mogu naći posao, od Skandinavije do Italije?! Šta imate tu da gubite vreme, put pod noge. Plate od 2-4000eur.

  3. Ne može plata jednog giganta kao GSP da se poredi sa malim seoskim pogonom Laste. Lasta zadnjih 40 godina je daleko od plata GSP-a.

  4. A, ne kazu kolike su im plate. Inace, ti isti vozaci, se ponasaju bahato, nevaspitano, puse u autobusima, pricaju telefonom, salju SMS poruke, zaustavljaju vozilo van stanice, da bi njihovi prijatelji usli i izasli. Gospodo, niste Bogom dani, preterali ste. A, ti koji su vas nagovorili, neka vam daju vece plate. Ma, strajkute koliko hocete, ucenjivaci. Ima ko hoce da radi.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto više nikom nije ni čudno kad pročita da je "sedmak prebio prvaka"? 10

Zašto više nikom nije ni čudno kad pročita da je „sedmak prebio prvaka“?

Od kada je ratne zime 1991. godine eksplodirala protivtenkovska kumulativna mina u kragujevačkoj Mašinsko tehničkoj školi „Zastava”, kada je na času poginuo profesor istorije Dušan Jovanović a povređeno 15 učenika (a dve šesnaestogodišnjakinje Biljana Bošnjaković i Jasmina Tomić su zauvek ostale bez vida), spirala nasilja u našem školstvu se neprekidno uvijala i nastavljala ali nikako nije prekinuta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.