Strefanović uneo badnjak u Komandno-operativni centar policije

Ostavite komentar


  1. Da li je Srbija SEKULARNA drzava? Da li u policiji rade i ljudi koji nisu pravoslavci? Da li je neprekidno ponavljanje da VECINA ima moc ugorzavanje ljudskih prava onima koji su u manjini?

  2. Bile bi nam draze vesti o proslavi Bozica u skolskim, kulturnim i zdravstvenim ustanovama. Medjutim novine, nam objavljuju kako slave vojska i policija, najznacajniji segmenti aktuelne vlasti.

  3. Popovi u vojsci, badnjaci u policiji – apsolutni dokazi da je Srbija obicna Pravoslavna dzamahirija!
    Lagano, vratili smo se „korenima“, tj u 13/14. vek, u Predkosovsko doba. Napredak je sto snimaju rezimske kamere, kojih nije bilo u „korenima“.
    U sta nas je vlast uvalila, dok pokrase sve sta nabasaju.

  4. Nadam se da će stefanivići, otac i sin, zajedno s njihovom pomahnitalim gazdom i mnogobrojnom nazadnjačkom bulumentom, sledeći badnjak unositi u nekoj od srpskih ustanova zatvorenog tipa. Ako se to uskoro ne desi, onda Srbija i srpski narod nemaju velike šanse za opstanak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.