Stručnjaci odgovaraju na dileme o trećoj dozi onih koji su preležali kovid

Ostavite komentar


  1. Ali fajzer obavezno kao treća.Evo već nedeljama u Izraelu i Engleskoj nema zaraženih,a Kina totalno zaključana,i neće da prime treću dozu.

  2. @Dejan: Fajzer je objavio da se studija o delotvornosti njihove vakcine završava 2024. godine. Što se tiče Izraela tamo su mogli (morali!) da prime isključivo njihovu vakcinu. Za tvoju informaciju juče je u Izraelu bilo oko 4.100 zaraženih (sajt covid19/statistika). Možda ne bi bilo loše da se objavi studija iz Singapura koje je urađena posle obdukcija nad preminulima od navodno korona virusa. U toj studiji je objavljeno da se zapravo radi o bakteriji. Studija se može naći na netu …

  3. „Stracnjaci“ ne odgovaraju na poremecaj cirkulacije i krvotoka SVIH koji su dobili bilo koju vakcinu protiv covida.

  4. Dejane sine sta pricas da u Izraelu nema zarazenih jel si zdrav? Imaju najvecu stopu zarazenih na svetu haha, gde citas to? ko te pere ?

  5. @Mirko G.

    Evo ja sam vakcinisan dva puta i nije mi poremecena ni cirkulacija ni krvotok, kako Vi kazete. Mada mi se cini da su cirkulacija i krvotok jedno isto (te mi nije jasno sto dva puta ponavljate jedno isto), osim ako ne mislite na cirkulaciju neceg drugog osim krvi.

  6. Moji roditelji su primili dve doze Sinophahrm vakcine i 3. Fajzer. Nakon nekoliko dana od primanja 3. doze su se inficirali, oboje dobili upalu pluca, otac hospitalizovan. Sada su ok, ali koja je npr preporuka za takve slucajeve (znam da nisu jedini, ima ih dosta u ovom talasu sa 3. kombinovane vakcine) ?

  7. Majko mila…. Pa ovi nemaju pojma ! Igraju se ljudskim zivotima… Te, treba da prime ovu vakcinu, te ipak onu drugu, te treba treca doza, te ne treba…. A medju vakcinisanim, sve vise zarazenih… Strasno !

  8. Ja sam primila Sinofarm vakcinu prvu dozu januara drugu 13 februara. Imam 66 godina a 2 meseca podle druge doze bila sam puna antitela 10.500. Krajem jula sam ponovo merila bilo je ostalo 4.500. Proslo je sedam meseci jos nisam primila trecu dozu , i verovatno cu opet Sinofarm..

  9. A ja posle prve doze Fajzer dobila krve podlive i povišen D dimer. Stručnjaci nemaju savet koju vakcinu dalje primati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.