Studenti Jedan od pet miliona organizuju performans „Srpski Notr Dam“ na Kalemegdanu

Ostavite komentar


  1. Studenti najpovlascenija kategrija u nasem drustvu.“Tudj hleb jede a moj svet hoce da menja.“

    1. Ne nego će babe padavicarke i starlete da se pitaju. Studenti su budućnost ove zemlje.

  2. Prvo da se resi rec student.I koje to danas sve student.I studenti mesto da se bave knjigom oni alelujaju po ulicama.

    1. Vidi se da ne poznaješ jezik kojim pišeš,bez ljutnje sam si priznao.A knjigom si propustio da se baviš ti ,a oni danas imaju rekreaciju koja je neophodna za prikuplanje sile za nove intelektualne napore.To ti pričam iz ličnog iskustva ,a oni to dobro rade.

  3. A sve te studente pozovi da dodju na radnu akciju da siju stabla po sumama,nebi se odazvalo ni 5 posto,toje problem Srbije.

    1. Oooo botovi.Smetaju vam studenti. Pamet i svežina koja dolazi. Koliko ste jadni kad mladost prezirete.

    2. Verovatno si mislio sade stabla.Ako si to hteo da kažeš ajde objasni čemu to kad u šumama ista već postoje.Znači drugi put reci hop pa skoči ili ispeci pa reci.Ovako samo bacaš senku na tvoj loš atak na jednu divnu i neophodnu predstavu u najavi.

    3. Nije njihovo @da siju@, njihovo je da uce ali i da braner ono sto je neko davno posejao

  4. Nemaštovito, imbecilno, stupidno. I to je buduća elita Srbije. Da se sprdaju na tragediju koja je zadesila hrišćanstva i vaskoliku svetsku istorijsku i kulturnu baštinu.

    1. Ne, nego da ukazu na primitivno unistavanje nase kulturne bastine.
      Cestitam studentima.

  5. Pa pazite, mi se bar trudimo da uradimo nešto za naše kulturno blago, a vas internet ratnike ne vidim da se baš nešto preterano cimate. Pored ovoga smo i sadili drveće koje su gradske vlasti posekle i organizujemo akcije čišćenja smeća i otpada na Kalemegdanu, a pored toga velika većina nas su odlični studenti koji pored fakulteta i posla izdvajaju to malo slobodnog vremena koje imamo da bismo rešavali društvene probleme koje je vlast nesposobna i nezainteresovana da reši. Izađite napolje, dođite i podržite akciju pa onda dajte sebi za pravo da komentarišete.

  6. Ja lično smatram da će gondola biti lepa i korisna i mislim da studenti treba više vremena da posvete učenju a manje da slušaju ove iz opozicije koji im pune glavu, svakojakim glupostima.

  7. Ako je nesto srpski Notr Dam to mogu biti iskljucivo crkve i manastiri na Kosovu i Metohiji ( gradjeno u slicnom vremenu ) a ovo poveyivanje Kalemegdana sa Notr Damom je pokazatelj neobrazovanosti tih kako oni sami kazu studenata.

  8. Iskreno se nadam da nisu studenti istorije , jer porediti vojno utvrdjenje sa verskim objektom dovodi u pitanje da li su oni stvarno studenti ili su samo tih godina a bez osnovnog znanja.

  9. Nema izvode gluposti sve dok ne ugrozavaju ostale .Mada bi ih ja pitala dali su u svom studenskom zivotu nekad posadili neko drvo ?

  10. Obzirom da sve gore generacije dolaze, ovo uopste nije za cudjenje. Svaka cast dobroj deci ali u globalu, ovo je katastrofa.

    1. Vi znate nesto o pozaru sto jos nije ustanovila francuska policija? Odmah im javljajte

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.