Jedan od pet miliona: Vesić priznao da je vlast SNS nenormalna i bahata 1Ilustracija Foto: Fejsbuk/ Protiv diktature Beč (Arhiva)

Pokret „Jedan od pet miliona“ ocenio je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, vraćanjem građanima 42 parking-mesta ispred Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici, „priznao da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) nenormalna i bahata“.

„Lepo je što je, saopštavajući odluku o vraćanju parking mesta, Goran Vesić priznao da ‘nije normalno’ da na mestu na kojem roditelji iz čitave Srbije dovoze bolesnu decu, parking mesta okupiraju ljudi koji sede po kancelarijama državnih organa. Time je Goran Vesić priznao da njegova vlast nije normalna, jer je upravo njegov JKP Parking servis ta mesta prethodno oteo od građana i dao ‘ljudima koji sede po kancelarijama'“, navodi se u saopštenju tog pokreta.

Vesić je naveo i da je dosadašnja raspodela parking-mesta bila „klasični primer bahatog ponašanja“, čime je, kako su ocenili iz „Jedan od pet miliona“, takođe priznao da je „vlast koju on predstavlja klasičan primer bahatog ponašanja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari